Главная » 2013 » Ноябрь » 14 » Власенко боїться, що його розмови з Інтернету послухають Кокс і Квасневський
10:02 AM
Власенко боїться, що його розмови з Інтернету послухають Кокс і Квасневський

Власенко боїться, що його розмови з Інтернету послухають Кокс і Квасневський

 

Наприкінці жовтня відомий журналіст Анатолій Шарій опублікував на своїй сторінці в соцмережах запис телефонних розмов захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка з БЮТівськими нардепами Сергієм Пашинським і Олександром Абдулліним, а також з донькою екс-прем'єра Євгенії Тимошенко.

Розмови стосувалися законопроекту опозиції щодо виїзду Юлії Володимирівни до Німеччини, про який мас-медіа повідомила  представниця БЮТ Олександра Кужель. Не соромлячись нецензурних виразів Сергій Власенко різко засуджував заяву однопартійки.

Пізніше у героїв телефонних баталій почалася паніка. Найбільше обурювався С.Власенко, який того ж дня дав вказівку БЮТівським хакерам ліквідувати в Інтернет-сегменті усі записи його телефонних розмов, аби представники Моніторингової місії Європарламенту в Україні П.Кокс та О.Квасневський напередодні зустрічі з С.Власенком та заступником голови ВО «Батьківщина» Григорієм Немирею не прослухали відверті розмови опозиціонерів.

Нагадаймо, що це не перші оприлюдненні записи розмов Сергія Власенка. Раніше в Інтернеті з’явився запис його розмови з російським дипломатом, радником Посольства РФ в Україні Андрієм Воробйовим.

В розмові Власенко торкався багатьох питань внутрішньої та зовнішньої політики України. Крім того, соратник Ю.Тимошенко відкрито повідомив іноземцю про результати деяких закритих переговорів української опозиції та дав негативні характеристики іншим опозиційним політикам.

Автори повідомлення зауважили, що запис розмови адвокат Юлії Володимирівни зберігав на власному комп’ютері, який було зламано невідомими хакерами.

Постає питання: якщо С.Власенко так боїться оприлюднення власних розмов, навіщо тоді записувати їх на особистий ПК? Які ж все таки дивіденди планував отримати горе-адвокат від записів і чи не уявив себе на мить екс-майором Мельниченком? Та й чи одними аудіозаписами завершиться новий «касетний скандал»?

Просмотров: 361 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: