Главная » 2013 » Ноябрь » 26 » В.Кличко вшановував пам'ять жертв Голодомору без А.Яценюка
12:18 PM
В.Кличко вшановував пам'ять жертв Голодомору без А.Яценюка

В.Кличко вшановував пам'ять жертв Голодомору без А.Яценюка

 

У Києві знову почалися «хороводи» кожен з опозиційних лідерів прагне довести власну цінність для народу України. Кожен розуміє, що товаришують вони тимчасово, оскільки президентські амбіції у кожного свої. Яценюк це зрозумів давно, оскільки вилив у ЗМІ через піарщика Медведєва вже не одне відро «багнюки» на колег-опозиціонерів. Від статей «Грошей Тягнибока» лідер «Свободи» і досі не може оговтатись.

Але це були тільки квіточки, далі – цікавіще.   Приховане змагання лідерів опозиції  за довіру та голоси своїх майбутніх виборців набуває неабиякого розвитку. Зараз вони ще можуть стояти на одній сцені, вигукувати гасла, від яких просто вуха в’януть, а також змагатися один з одним в красномовстві та обіцянках, але…

Перші виступи перед Майданом засвідчили, що Кличку поряд з Яценюком «немає чого ловити», адже «красномовність» боксера - головна проблема політтехнологів «УДАРу», яку ніхто не може вирішити ні логопеди, ні вчителі ораторського мистецтва.

Але вчора, 23 листопада, технологи «УДАР» вирішили проблему лідерства Кличка в опозиції у досить «брудний» спосіб. Колона вшанування жертв Голодомору рушила, не дочекавшись Сєню Яценюка, який благав дати йому 5-10 хвилин щоб добратись до місця. Яценюк «проковтнув» гірку пігулку від опозиційного колеги, але думається відповідь буде адекватною.

        Здається, протиріччя в опозиційному таборі потроху починають виходити у публічну площину і якщо так далі піде, то невдовзі ми станемо свідками справжньої «брудної підкилимної бійки» між опозиціонерами.
Просмотров: 343 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: