Главная » 2013 » Ноябрь » 5 » Урок популізму від Юлії Тимошенко
2:46 PM
Урок популізму від Юлії Тимошенко

Урок популізму від Юлії Тимошенко


Неприємно перебирати чужу брудну білизну, але якщо ця білизна належить політику високого рангу і від цього залежить доля цілою країни, на моє переконання, таку інформацію потрібно доносити до людей.

Перечитую листи Юлії Тимошенко на сайті «Жужалік» і дивуюсь цинічності дій і думок їхньої авторки. Яскравий приклад популізму від Тимошенко можна побачити, якщо порівняти хоча б два листи.

         В першому листі Тимошенко пише Януковичу, що відмовляється від комфортних умов у лікарні «Укрзалізниці» і просить, щоб гроші, які не неї витрачаються, переправити хворим дітям.


         А паралельно з цим листом вона пише інший, і вже не Януковичу та журналістам, а комусь з рідних. В цьому листі вона замовляє собі косметику: шампуні, лак для нігтів, помаду, креми та косметичні маски. Сума замовлення – майже 15 тис. грн.


І це лише єдиноразове замовлення косметики на 15 тис. І це в країні, де, за словами Тимошенко, «мільйони людей страждають». Чи потрібні їй ці люди? Звичайно потрібні. Кожного разу, коли Тимошенко когось критикує, можна згадати хворих дітей. Але коли час діяти чи відкривати гаманець, про тих дітей чомусь не згадується.

         Отакий він популізм. Навіть на хворих дітях Тимошенко намагається заробити собі популярність, «косметичну» популярність.
Просмотров: 344 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: