Главная » 2013 » Ноябрь » 14 » «УДАРівець» Куренной готує гей-парад в Одесі
10:46 AM
«УДАРівець» Куренной готує гей-парад в Одесі

«УДАРівець» Куренной готує гей-парад в Одесі


Народний обранець від «УДАРу» Володимир Куренной, скучивши за пригодами та веселощами у вигляді масових збіговиськ, вирішив повеселити мешканців Одеси, організувавши у місті гей-парад. Допомагати «старому збоченцю» перетворювати центр Одеси на з’їзд «нетрадиційників» визвався бізнес-партнер та помічник Куренного, екс-начальник управління торгівлі і захисту прав споживачів Одещини Рафаель Мурадян.

Серед народних обранців від «УДАРу» ходять чутки, що їх лідер Віталій Кличко навіть освятив задумане його колегою шоу «геїв-націоналістів» та пообіцяв виділити на захід неофіційне фінансування. Виникає цікаве запитання, а чи не краще пану Кличку розрахуватись з представниками обласних штабів за вибори 2012 року, ніж підтримувати незрозумілі гей-паради?! Чи можливо геї ближчі до душі Віталія Володимировича, ніж громадяни України з традиційною орієнтацією?!

Є велика надія, що одесити, з притаманною їм іронією, зуміють гідно оцінити наміри «УДАРівських» гомосексуалістів влаштувати збіговисько збоченців та дадуть справжню відсіч Куреннівським «півникам» по всіх фронтах, захистивши традиційні сімейні цінності.

Самому ж Кличку варто зрозуміти, що пропаганда гомосексуалізму аж ніяк не красить політичний напрямок політичної сили, яку гордо іменують «ударом». Логічне запитання в контексті – ударом чим і по чому?

Просмотров: 324 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: