Главная » 2013 » Ноябрь » 26 » У зв’язку з хворобою Паркінсона, на Президентські вибори замість Віталія Кличка піде його брат Володимир?
12:37 PM
У зв’язку з хворобою Паркінсона, на Президентські вибори замість Віталія Кличка піде його брат Володимир?
У зв’язку з хворобою, на Президентські вибори замість Віталія піде Володимир?

 

Сьогодні стали відомі реальні причини відсутності лідера політичної партії «УДАР» Віталія Кличка на масовій акції в Києві.

За інформацією від осіб з наближених до Кличка, останній під час акції «Євромайдан», що відбулась 22 листопада поточного року, декілька разів ставало зле, у зв’язку із чим Віталій постійно від’їжджав з головної площі країни. Особи, які супроводжували Кличка під час цих нападів стверджують, що Віталій несподівано відчув слабкість та запаморочення, яке згодом пропало. Сам спортсмен не придавав значення різкому погіршенню свого здоров’я, але згодом все ж такі негайно вилетів до Німеччини для обстеження.

Висновок лікарів приголомшив як самого Кличка так і керівництво партії «Удар». Лікарі заявляють про різкий прогрес у спортсмена хвороби «Паркінсона».

Хвороба «Паркінсона», супроводжується прогресуючим знищенням нейронів мозку і характерна для людей похилого віку. Однак для боксерів, які за свою кар’єру отримують баготочисельні удари по голові, хвороба стала професійним захворюванням.     

Звісно, подібний розвиток ситуації був непередбачуваний та неприйнятний для керівництва партії «Удар», які в терміновому порядку розпочали підбір альтернативної кандидатури, яка в разі подальшого прогресу хвороби зможе замінити Віталія Кличка на Президентських виборах у 2015 році. Вибір керівної линки партії прийшовся на не менш титулованого боксера, рідного брата Віталія Володимира.

       З точки зору людяності, бажаємо що б Віталій Кличко зміг побороти свою недугу. Що стосується Володимира – нехай займається тим в чому він є професіоналом. Політика дуже складна річ, боксерам в ній не місце!
Просмотров: 306 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: