Главная » 2013 » Ноябрь » 20 » Турчинов не бачить перспектив для Тимошенко
12:45 PM
Турчинов не бачить перспектив для Тимошенко

Турчинов не бачить перспектив для Тимошенко


Турчинов і компанія таки зливають Тимошенко, оскільки не бачать перспектив для її повернення в політику. Усі помалу переконуються, що звільнення Юлі до Вільнюського саміту малоймовірне. А якщо, попри «питання Тимошенко», Асоціацію все ж підпишуть, то подальша доля ув’язненої на найближчі 5 років прогнозована.

Як наслідок, останнім часом пісяй Яценюк, пастор Турчинов і оточення розпочали активну гру: ми хотіли звільнити Тимошенко, але ж не встигли.

Турчинову навіть пропонували провести цикл інформаційних акцій, спрямованих на «відбілювання» «Батьківщини» та звинувачення керівництва держави у маніпуляціях громадською думкою, але незмінний соратник Юлі відмовився.

Тимошенко й сама розуміє, що час грає не на її користь, а незамінних не буває, тим паче - у політиці. Нагадаємо, в Інтернеті були оприлюднені листи Юлії Тимошенко, в яких вона різко критикує дії соратників по опозиції: «Яценюк мене зрадив. Він позбавив роботи найвідданіших мені людей, і продовжує це робити при пасивній згоді Турчинова… Погодився на умови Банкової в обмін на підтримку його в якості єдиного кандидата».

Наразі у ВО «Батьківщина» продовжується розкол, дії заступників та найближчих прибічників Тимошенко спрямовані на «рейдерське» захоплення влади під час «відпочинку» останньої.

Так, згуртувавшись та ймовірно вже поділивши політичну силу Юлії Тимошенко, її найближчі «побратими по зброї» - Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк виносять у світ її вказівки у вигідному для себе контексті.

От і з’являються серед населення сумніви щодо існування у політиці таких понять як політична доцільність та «вибіркова відданість».

                                                            по матеріалам "Політичної України" Любов Романченко 

Просмотров: 301 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: