Главная » 2013 » Ноябрь » 13 » Тимошенко хоче лікуватися в Ізраїлі
12:52 PM
Тимошенко хоче лікуватися в Ізраїлі

Тимошенко хоче лікуватися в Ізраїлі


До існуючих неприємностей Юлії Володимирівни додався іще один клопіт. Прибиральниці Харківської лікарняні «особливого режиму» зашепотіли про скоре переведення хворої із складною формою міжстовбурової  грижі до іншого медичного закладу. Мовляв, не впорались вітчизняні світили медицини з «важким випадком»!

Чи то хвора особливої цінності, що заради неї навіть закони нові українськими депутатами приймаються, чи то дійсно – «важкий випадок», але так перейнялась світова спільнота харківською пацієнткою, що наперебій свої медичні послуги рекламують – тільки обирай!

Як тут не розгубитись бідолашній жінці? Щоправда, розглядати окремі пропозиції навіть сенсу не має: який сенс лікуватись у країні, де 8 місяців на рік лежить сніг! Яке ж тут «лікування»? 

І якщо Німеччина з ескулапами «Шаріте» наразі видається примарним варіантом, то дорогу на Схід поки що не закривали. Варіантів може бути чимало, однак Юля Володимирівна маніакально нікому не довіряє. Хоча… Є варіант за принципом «два в одному». І грязі, і жива вода Мертвого моря. Саме до його теплих берегів можна б було і податись: в решті-решт, вдома і стіни допомагають!

Просмотров: 342 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: