Главная » 2013 » Ноябрь » 14 » Технологія «УДАРу» - у всьому винна влада
10:42 AM
Технологія «УДАРу» - у всьому винна влада

Технологія «УДАРу» - у всьому винна влада

До Вільнюського саміту, де повинне відбутись підписання Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом залишились лічені дні. Цікаво, підпишемо чи не підпишемо, будемо переможцями чи переможеними? Як відомо переможців не судять, а що буде у випадку поразки і хто візьме на себе відповідальність, невідомо.

Хворобливе бажання Кличка заявити про себе як конструктивного політика та вдало використати незрозумілу ситуацію навколо вступу України до Євросоюзу, змушує останнього активно критикувати владу та звинувачувати особисто Януковича у затягуванні та можливому зриві євроінтеграційного процесу. Кличко намагається пропіаритися та піднятися на хвилі невдоволення провладними діями, спекулюючи неспроможністю влади приймати історичні та доленосні для народу рішення.

За словами Кличка, "влада не зможе звинуватити опозицію у зриві процесу підписання Угоди про асоціацію. Сьогодні всі можливості вирішити головне питання, необхідне для успішного завершення саміту у Вільнюсі - звільнення Тимошенко, - в компетенції президента Януковича. Він же намагається перекласти відповідальність на парламент, і разом з тим, руками своєї фракції, блокує розгляд і ухвалення рішення, прийнятного для європейської сторони”.

Партійні політтехнологи «УДАРу» вже готують ряд заяв, в яких за не підписання Угоди про Асоціацію буде звинувачений особисто Президент України. При цьому, «УДАРівці» вважають, що зрив підписання асоціації буде вигідним для опозиційних партій та зможе мобілізувати протестний електорат на їх користь.

Тож у разі зриву саміту у Вільнюсі «УДАР» буде піаритися та заробляти собі бали на темі корумпованості та недієздатності Януковича.

Просмотров: 344 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: