Главная » 2013 » Ноябрь » 4 » Що не Ударівець – то кримінальний авторитет!
2:35 PM
Що не Ударівець – то кримінальний авторитет!

Що не Ударівець – то кримінальний авторитет!

 

Оголосити про наміри балотуватися у Президенти України – це лише перший крок. Тепер Віталію Кличку у терміновому порядку доводиться організовувати власну передвиборчу кампанію, шукаючи нових спонсорів та підтримку будь-яких впливових сил по регіонах.

Не дивно, що авральні темпи кампанії змусили В.Кличка «піднімати» старі знайомства серед кримінального світу, які політик намагався приховувати протягом останніх років від громадськості.

Взагалі то складається враження, що половина керівників партії «УДАР» в якийсь період мала контакти або безпосередньо приймала участь у «темних» справах, які знаходяться не тільки за межею законності, а іноді і людяності.

Останнє турне В.Кличка до Чернівецької області дало чергове тому підтвердження.

З метою забезпечення собі необхідної підтримки у 2015 році, В.Кличко звернувся до давніх знайомих, з якими на початку 90х займався спільним «бізнесом» по забезпеченню «безпеки» підприємців у Київській та Чернівецькій областях.

Компаньйони амбіціозного політика місцевим жителям дуже добре відомі. Переважно по кримінальним зведенням міліції. Багато хто на власні шкурі мав змогу познайомитися з ними.

Поважні, на сьогоднішній день, бізнесмени, які згодилися підтримати «УДАР» та його лідера В.Кличка - Віталій Беляєв (він же Білоус, він же «Бєлий») до 2002 року мав кілька судимостей, а також підозрювався у ряді замахів на життя незговірливих підприємців, та Едуард Погодін, який тривалий час був членом ОЗУ братів Загурських.

                Обидва новоявлених Ударівця мають багатий досвід «пропагандистської» агітаційної роботи з населенням. Зважаючи на їх методи, складається переконання, що жителі Чернівецької області радо віддадуть свої голоси за спортивну «гордість» України – В.Кличка. Або вимруть чи скалічаться відстоюючи інші політичні переконання.
Просмотров: 338 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: