Главная » 2013 » Ноябрь » 22 » Про те, звідки беруть гроші спонсори «УДАРу»
11:04 AM
Про те, звідки беруть гроші спонсори «УДАРу»

             Про те, звідки беруть гроші спонсори «УДАРу»


            Кличко прийняв у свої партійні ряди Петра Порошенка. Фінансова, організаційна та ще й інформаційна підтримка своєї партії, обіцяна Порошенком, загалом є досить вдалим бізнес-проектом. Втім, разом із Порошенком в партії прибуло і відповідальності за брудні «спонсорські».
          Вересень цього року відзначився для вінницьких колег «УДАРу» новим кримінальним провадженням за фактом незаконного переміщення службовими особами вінницького ТОВ «Вінагротрейд» з Естонії (відправник та виробник: фірма "А8 РОМЕ& РЕЕШ”) в Україну 21000 кілограм «рибного борошна». При чому, за показниками токсичного елементу «цинк» та загальної бактеріальної забрудненості такий вантаж на багато перевищує максимально допустимий вміст та відноситься до потенційно небезпечної продукції. Товар досі знаходиться під митним контролем. 
              Співвласниками ТОВ «Вінагротрейд» є Походун Олег Анатолійович та Демченко Вадим Петрович. Відповідно з фінансовою документацією товариства, протягом 2009 - 2013 років вони ввезли в Україну отруйного борошна на 1,5 млн. євро за ціною значно нижчою світової. В той же час, реалізовано вказаний товар на території України по ринковим загальносвітовим цінам на загальну суму близько 3 млн. євро. Слід додати, що окрім ТОВ «Вінагропродукт», Походун та Демченко заснували ще й ТОВ «Юрекс+» та ТОВ «Балтекс» разом із громадянином Естонії Потаповим Ігорем Миколайовичем. Таким чином, схема вимальовується цілком прозора, проте остаточно проливає світло та темні справи Походуна із Демченком ще й активна участь у підтримці політиків з так званої «групи Порошенко». Завдяки родинним зв’язкам Походун активно спілкується з Скомаровським В.В., який протягом 2002-2005 років був Народним депутатом України від «Нашої України» Віктора Ющенка, головою підкомітету з питань зовнішньоекономічної діяльності та митного законодавства Комітету з питань економічної політики, Головою Державної митної служби України, а на даний час займається підприємницькою діяльністю. Крім цього, з метою отримання підтримки свого бізнесу Походун ще й здійснює фінансування певних політичних заходів опозиційного руху зазначеної групи у Вінницькій області.
             За такі «спонсорські», «УДАР», звісно за підтримки Порошенка, взявся вигороджувати «корисного» Походуна. Заручившись підтримкою Прокуратури Вінницької області, політики намагаються вплинути на хід досудового розслідування, адже канал імпорту небезпечної продукції приносить гроші, і нікого не хвилює вміст отруйних та сильнодіючих речовин у «рибному борошні», як і те, що гроші отримані незаконним шляхом, адже передвиборча компанія коштує дорого.

                                           За матеріалами "Украинский диссидент” Спартак Сергієвич (Швеція), 

Просмотров: 326 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: