Главная » 2013 » Ноябрь » 4 » План Тимошенко: зруйнувати і пограбувати
1:13 PM
План Тимошенко: зруйнувати і пограбувати

План Тимошенко: зруйнувати і пограбувати


Вже мабуть тиждень, як працює сайт Жужалікс, однак чомусь українські журналісти обходять його стороною. Інформації там багато, і доволі цікавої. Не кожного дня можна продивитися розклад політичних інтриг зсередини.

Головна тема більшості листів на сайті – це зрада Яценюка та Кличка. Однак цікавішою видається сама авторка листів Юлія Тимошенко, її погляди на політичну ситуацію. Одразу в двох листах дублюється план Тимошенко, який вона написала своїм партійцям. В ньому лише два пункти, однак їх цілком вистачає, щоб зрозуміти, що хоче і на що спроможна Тимошенко.

Перший, і відповідно, головний пункт плану говорить про те, що необхідно «розпочати публічні міжнародні розслідування всіх корупційних оборудок родини Януковича».


Другий – докласти всіх зусиль, щоб мирно усунути режим Януковича.


Не є прихильником Януковича, тай справа і не в ньому. Головна опозиціонерка, якою вважає себе Тимошенко, не пропонує жодних рішень і не ставить завдань, які допоможуть Україні чи-то підписати асоціацію з ЄС, чи-то домовитися з Росією про газ, чи-то подолати наслідки затяжної світової економічної кризи.

Все, до чого прагне Тимошенко, це зруйнувати діючу систему і прийти до влади. Без плану дій, без команди, без уявлення, що там потрібно робити. Окрім грабунку бюджету і державної власності, звичайно.

Просмотров: 350 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: