Главная » 2013 » Ноябрь » 15 » Параноїдальні напади Яценюка призвели до придбання поліграфа
12:08 PM
Параноїдальні напади Яценюка призвели до придбання поліграфа

Параноїдальні напади Яценюка призвели до придбання поліграфа


Яценюк вирішив навести дисципліну у фракції за допомогою детектора брехні. Параноїдальні напади Арсенія Петровича призвели до придбання поліграфа та тотальних перевірок в «Батьківщині».

Наразі в середовищі «Батьківщини» подейкують, що Яценюк, одержимий своїми страхами, що всі його обкрадають, обманюють та зневажають, придбав поліграф та планує запровадити систематичні перевірки співробітників, особистої охорони та своїх помічників, щоб уберегтися від зрадників.

Цікаво, а сам би він погодився пройти процедуру опитування перед українським народом, за підтримку якого він так бореться та який неодноразово зраджував та продовжує зраджувати, опікуючись лише власними інтересами.

Більш того, політик вирішив контролювати кожну партійну копійку.  Яценюк надав вказівку контрольно-ревізійному та фінансовому департаментаментам партії проводити раптові перевірки фінансових витрат столичного партійного осередку. Лідери районних осередків Київської міської організації стурбовані такими намірами керівництва.

Голова столичного осередку Одарченко боїться, що Яценюк викличе на килим, бо добре нажився на наметовому містечку біля Печерського районного суду м. Києва. За попередніми висновками фінансового департаменту, на підставі негласних перевірочних заходів 15-20% коштів були використані не за призначенням. Також виявлено зловживання під час розрахунків за проведення агітаційно-пропагандистських заходів та приховування частини коштів, які виділялись на потреби районних осередків.

То ж можливо й не зовсім безпідставні параноїдальні страхи Яценюка, от тільки хотілося б самого Арсенія Петровича також протестувати на детекторі брехні перед виборцями, замість політичних дебатів та іншої балаканини.

Просмотров: 336 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: