Главная » 2013 » Ноябрь » 12 » Олег Тягнибок нарешті зрозумів, що його «замовили» опозиційні «друзі»
10:57 AM
Олег Тягнибок нарешті зрозумів, що його «замовили» опозиційні «друзі»

Олег Тягнибок нарешті зрозумів, що його «замовили» опозиційні «друзі»


Удар нижче пояса отримав Тягнибок від своїх опозиційних «друзів» Яценюка та Кличка, коли вони відмовилися поставити свої підписи під заявою про замовницький характер журналістського розслідування «Гроші Тягнибока».

У зв’язку із виходом серії статей компрометуючого характеру стосовно Тягнибока, де випливли факти бізнесової діяльності політика, які стали, без перебільшення, для мільйонів людей справжнім шоком, він та його партія витрачають чи не більше часу на боротьбу з журналістами, аніж на боротьбу зi своїми політичними опонентами.

Прес-службою ВО «Свобода» підготовлена заява, в якій йдеться мова про те, що проти опозиційних сил ведуться потужні інформаційні війни з метою дискредитації та підриву довіри до них з боку громадян.

Та даремно Тягнибок сподівався на підтримку своїх «друзів» по опозиції та розраховував, що інформаційну війну проти однієї з опозиційних сил вони розцінять як війну проти всієї опозиції.

Представники ВО «Батьківщина» заявили, що Яценюк готовий підписати та оприлюднити вказану заяву лише після її погодження Кличком.

У свою чергу, керівництво партії «УДАР» взагалі відмовилося від погодження заяви, мотивуючи це відсутністю Кличка у Києві.

Лідер "Свободи" мимоволі стає заручником політичної гри. «Друзів» потрібно вміти вибирати, а боротися із журналістами треба аргументами, а не заявами.

Просмотров: 345 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: