Главная » 2013 » Ноябрь » 14 » Кокс та Кваснєвський обирають між Яценюком та Тимошенко
10:38 AM
Кокс та Кваснєвський обирають між Яценюком та Тимошенко

Кокс та Кваснєвський обирають між Яценюком та Тимошенко


Київською штаб-квартирою «Батьківщини» поширились чутки щодо можливого «ребрендінгу» головного опозиційного обличчя України. Про зміну коси, наприклад, на модний «їжак» лідеркою біло-сердечних не їдеться.

Чисельні скандали, що потрясають останнім часом українську опозицію, а ні укріпленню міжнародного іміджу, а ні зростанню вітчизняних рейтингів не сприяють. Навпаки. Позитивна тенденція у вирішенні «питання Тимошенко», що виникла після Ялтинського саміту, зведена до нуля стараннями «міцного опозиційного братства».

Здатність опозиційних лідерів «профукати» очевидні досягнення при колосальних фінансових вкладеннях та численному представництві іноземних спостерігачів викликає лише здивування.

     Черговий сюрприз від для поважних європейський координаторів Моніторингової місії Ради Європи в Україні П.Кокса та О.Квасневського підготували «місіонери» від «Батьківщини» Яценюк-Мартиненко. Щоправда, сюрприз глобальний: європейських політиків наполегливо переконують «переставити» на Яценюка напередодні президентської кампанії 2015 року…
Просмотров: 313 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: