Главная » 2013 » Ноябрь » 13 » Кличко знає, за що «схопити олігарха»
2:35 PM
Кличко знає, за що «схопити олігарха»

Кличко знає, за що «схопити олігарха»


А все ж таки правою була Тимошенко, коли називала у своїх листах із місць позбавлення волі бандитом лідера «УДАРу» Кличка! Юлія Володимирівна у минулому чудово навчилась розставляти акценти  і називати речи своїми іменами! Можливо, велике дійсно бачиться на відстані? 

Не помітити Кличка важко – великий за розміром. Щоправда, останнім часом примітивний і дивними вчинками. Ну не вдається Витлію Кличку політичне амплуа! У головного Тарзана «Удару» почали проявлятьсь риси темного минулого. Того самого, на яке натякала у своїх листах Юлія Володимирівна.

Своєю найближчою стратегією Кличко визначив добре знаний рекет. На дрібязки Кличко розмінюватись не став – політичні амбіції жмуть, – першою жертвою обрав Дмитра Фірташа. Механіка проста: трошки притиснути, потім відпустити. Не «за так», звісно, – «за так» тільки кицьки плодяться!

Притискати «клієта» отримав команду Сергій Каплін. Саме він має намір розпочати широкомасштабну кампанію із «дискредитації найбільш впливових бізнесменів України». Пошуку бруду, кажучи простою мовою. Ну, а бруд теж гарно продається. Головне знати, кому запропонувати.

А Кличко не то щоб знає, – відчуває! Можливо, саме боксерська підсвідомість підказала йому, що колишній роботодавець Ігор Бакай не відмовить? І не відмовив! Екс-голова НАК «Нафтогаз України» погодився підкинути грошенят Кличку під виборчу кампанію 2015 року.

А у випадку, якщо «клієнт» почне морозитись?…  Ні, бити його ніхто не буде! Демократія, як-ніяк! Напоготові зливу брудної «джинси» в регіонах сидітимуть спеціально навчені журналісти. Про це потурбувався голова «Ударної» політради Ковальчук. Вже і перші результати є: про домовленість  із директором Сумської телерадіокомпанії «АкадемТВ» Гученком щодо поширення потрібної «компри» прозвітутвав керівник Сумського обласного осередку «Удару» Лихман…

Таки розгледіла Тимошенка Кличка, шкода, що пізно. Хоча, до виборів є час.

Просмотров: 348 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: