Главная » 2013 » Ноябрь » 20 » Кличко відмовився святкувати «День свободи» з «Батьківщиною» та «Свободою»
12:30 PM
Кличко відмовився святкувати «День свободи» з «Батьківщиною» та «Свободою»

Кличко відмовився святкувати «День свободи» з «Батьківщиною» та «Свободою»


Вкотре Об’єднана опозиція на свято не може об’єднатися та провести спільну акцію на трьох. Знову кожен сам за себе, при чому – у різні сторони. Тільки лінивий не порівнював об’єднану опозицію з персонажами відомої байки Крилова. На цей раз не порозумілись з приводу відзначення «Дня свободи» - чергової річниці «помаранчевої революції».

І поки ВО «Батьківщина» організовує підготовку до проведення 22 листопада масових заходів у м. Києві, а у ефірі провідних FM-радіостанцій м.Києва транслюватимуться аудіозвернення від імені цієї політичної сили із запрошеннями взяти участь у заходах, Кличко з «УДАРом» вкотре відмежувався від усіх. Дистанціювання може мати багато причин, однак усе говорить про серйозний конфлікт в опозиційному таборі і перехід латентного співіснування у стадію політичного протистояння в переддень старту виборчої кампанії 2015-го року.

Відомо, що «Батьківщина» запросила усіх опозиціонерів, однак саме Кличко вирішив святкувати окремо. Пояснення у чемпіона-політика просте і безпідтекстне: «Якби ми були однією партією, то об`єдналися і робили б це в одному місці. На сьогоднішній день ми розраховуємо на нашу партію і будемо проводити свою політику», - про це, спілкуючись із журналістами, заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко.

На заклик спільного святкування таки відгукнувся Тягнибок, адже сама назва свята співзвучна із назвою його партії, а це свого роду халявний піар, ну майже свято особистої партії Тягнибока. Роль Кличка і «УДАРу» у тріумвіраті уже визначена, тобто відокремлена. А от чи вдасться втримати це натягнуте співіснування «Батьківщини» і «Свободи» ще хоча б до Нового року, малоймовірно, адже знову кожен грає за себе.

                                                                                                                  по материалам takrit.org

Просмотров: 345 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: