Главная » 2013 » Ноябрь » 6 » Кличко кинув невдалий візит до Одеси і побіг до Брюсселю
4:09 PM
Кличко кинув невдалий візит до Одеси і побіг до Брюсселю

Кличко кинув невдалий візит до Одеси і побіг до Брюсселю

 

Пошуки власного політичного обличчя Віталія Кличка останнім часом натикаються на стіну електорального непорозуміння. Навіть більше: погано прихованої відрази від цього самого обличчя. 

Саме таким підсумком можна підбити результати нещодавнього візиту команди Кличка до Одеської області. Ну не зрозумілим для вибагливих одеситів виявився плаский гумор по-Кличковськи! Сказати більше – образливим! Невже партійні іміджмейкери насправді намагались видати циркового, пробачте «рингового» ведмедя у червоній майці за політичну фігуру?  Такі демонстрації  ще проходять в шкільних спортивних гуртках – підлітки у захваті! Але в інтелектуальній Одесі виглядають  вульгарно! Словом, не порозумівся Кличко з одеситами!

У передвиборчий «чос» по Одесі довелося вносити корективи.  Обурений Кличко покидав речи до валізи та, крикнувши на останок: «У гостях погано, вдома – краще!», скочив у літак до Брюсселю.

Щоправда, спритні партійні борзописці  дещо змінили гнівний оклик Кличка на більш парламентський. Мовляв, тривають переговори щодо звільнення Тимошенко і Віталій у Брюсселі має отримати консультації щодо цього питання. А може, український тур Кличка дещо порушив жорсткий знімальний графік реклами німецького пива?

Чим далі, зусилля політтехнологів та іміджмейкерів «Удару» нагадують спроби зробити «з мерзотника красеня». Тільки чому у команді Кличка продовжують вважати, що «чос» по вухах електорату і надалі матиме успіх? Одеса, начебто, мала навчити!?

 Можливо, для Віталія Кличка в гостях, тобто в Україні, дійсно менш комфортно, ніж вдома, у Німеччині?

Просмотров: 344 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: