Главная » 2013 » Ноябрь » 8 » Юлія Тимошенко оформила патент на свій голос
11:28 AM
Юлія Тимошенко оформила патент на свій голос

Юлія Тимошенко оформила патент на свій голос


Кажуть, країні не вистачає людей с державним мисленням. Звичайно, коли до влади лізуть здебільшого ті, хто основним життєвим принципом бачить гроші, про державно будівництво можна забути. В Україні є громадяни, які хочуть і знають, як побудувати сильну і процвітаючу країну, викорінити корупцію та створити умови зростання середнього класу. Але більшість таких громадян не хочуть лізти у надто брудну українську політику.

В політиці ж працюють люди, які не мають нею займатися. Бо наші політики не про народ дбають, а ломають голову над тим, як вкрасти і заробити побільше, використовуючи власне положення. Як приклад, лідер опозиції Юлія Тимошенко. Замість вирішення проблем пенсіонерів, вона вирішила запатентувати власний голос.


Питання: про що думає людина, яка має опікуватися державою і народом? Звичайно, про свій голос, на якому можна заробити гроші. Точніше не про голос, а про гроші. Голос – це лише засіб. А які гарні схеми відмивання коштів можна побудувати на нематеріальних активах!

                Тепер запитання до  податкової: а для чого Тимошенко запатентувала свій голос? И чи не на Кіпрську компанії вона його оформила? Перевірте, будь ласка.
Просмотров: 340 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: