Главная » 2013 » Ноябрь » 20 » Яценюку вдалося обдурити Тягнибока, - на сміх курям і Москалю
12:51 PM
Яценюку вдалося обдурити Тягнибока, - на сміх курям і Москалю

Яценюку вдалося обдурити Тягнибока, - на сміх курям і Москалю


Резонансне журналістське розслідування «Гроші Тягнибока» вже стало бестселером та попсувало чимало нервів його головному герою горе-бізнесмену та політику за сумісництвом. Особливо чутливо Тягнибок відреагував на останню публікацію «Гроші Тягнибока – 4. Угода з дияволом». Публікація розповідає про фармацевтичний бізнес родини Тягнибока з доктором Новицьким та їх надприбутки від шахрайських операцій зі смертельним препаратом «Україн». 

Найпатріотичніший політик, якому, як виявилося, все ж таки є що приховувати від своїх виборців, після появи компрометуючих матеріалів почав активно шукати винних у оприлюдненні правди та влаштував розборки зі своїм «соратником» Яценюком, адже в «Свободі» ходять чутки, що розміщенням статей займався львівський осередок «Фронту Змін».

Поки Тягнибок бігав до Сєні, посміхаючись потирав долоні пан Москаль, адже є думка, що  зазначений чорний піар - справа його рук. Виконуючи вказівку Яценюка «вставити» Тягнибока, Москаль проявив неабияку ініціативу та назбирав зі своїх ментівських та злочинних джерел потрібну інформацію, а далі, як то кажуть, справа техніки.

Зіткнувшись із проблемою збереження іміджу та мінімізації негативних наслідків, пан Тягнибок у терміновому порядку надав вказівку Юрію Сиротюку здійснити низку публікацій від «третіх осіб» щодо користі та цілющих властивостей скандального препарату «Україн», а також перекласти на українську мову австрійське друковане видання, в якому лікарі та пацієнти позитивно висловлюються щодо його дії. Та навряд чи це допоможе, адже факти розслідування набагато красномовніші за виправдання Тягнибока.

Яценюк знову обдурив Тягнибока, а оприлюднені матеріали видав за чужу ініціативу. Методи для усунення конкурентів бувають різними, як і дівчата у колишньому хіті, - «черные, белые, красные». Мета одна – вибити  суперника з політичного татамі напередодні початку президентської виборчої кампанії. Ну якщо не вибити, то відправити у нокдаун.

                                                                                 За матеріалами onre.info, авт. Надії Ветрової

Просмотров: 355 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: