Главная » 2013 » Ноябрь » 6 » Чи запишуться козаки до лав бандитського «Удару»?
4:14 PM
Чи запишуться козаки до лав бандитського «Удару»?

  Чи  запишуться козаки до лав бандитського «Удару»?


Віталій Кличко у творчому пошуку! До теперішнього часу  «УДАРені» промоутери досить невдало демонстрували здивованій публіці гутаперчевого Кличка-«політика», який  заради головної ролі заграє з чисельним електоратом. Чи то промоутери ліниві, чи то актор – традиційна «безталанна білявка рельєфної статури», але виходи до публіки Віталія Кличка останнім часом терплять повне фіаско.

             М’яко кажучи провальним виявились нещодавні гастролі «УДАРної» команди по Одеській області. Ну не зрозуміли одесити «пласких» реплік прими пересувного театру! Освистана трупа у червоному вбранні вимушена була перервати невдалі гастролі та спішно повертатись до власного погорілого театру абсурду. 

              Не будемо навіть згадувати про приступ істерії, який продемонстрував лідер «Удар»у двома тижнями раніше під куполом «держцирку» після прийняття поправок до Податкового кодексу. І де подівся славетний олімпійський спокій колишнього спортсмена? 

Можливо, іміджмейкерам партії слід уважніше супроводжувати кожен «вихід в люди» свого протеже? Або контролювати передвиборчу метушню свого лідеру?

Ще можна зрозуміти загравання Кличка з підлітками, що відвідують спортивні гуртки – це, як кажуть, за профілем. Однак, чи зможе поважний електорат впхнути до мозку чергові іміджеві перетворення Кличка?

Уявіть собі білборди вздовж українських доріг, на яких рельєфний Віталій Кличко, сидячи на коні в накинутій на загорілі плечі білій бурці закликає: «На коня сідай, до дільниць рушай!»

Повірте, це – не біла гарячка! Це – новий креатив за Кличком. Саме до Аксентія Граната – голови центральної канцелярії Вільного козацтва України спрямував Кличко своїх посланців. Мовляв, готуйте зустріч політтехнолога Павленка з радою «Козачих Старійшин»!

Так що, не лякайтесь, коли ранішній спокій вулиць Ваших міст розірве кінний цокіт «війська-Кличковського» з одіозним лідером на чолі!

Просмотров: 387 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: