Главная » 2013 » Ноябрь » 4 » Брехати, як Юля, може хіба що Коперфільд
12:17 PM
Брехати, як Юля, може хіба що Коперфільд

Брехати, як Юля, може хіба що Коперфільд 


Коли дивишся на ілюзіоніста, то одночасно і віриш, і не віриш. Поборовши сумніви і здоровий глузд, скоріше віриш у всі ці дивні, а інколи фантастичні трюки.

Мабуть за тим самим принципом працює Юлія Тимошенко. Скільки за її плеча великої брехні! Але частина українців до цього часу їй вірить. Згадати лише її заяви, що в Україні кризи немає, коли долар з 5 грн. підстрибнув до 9 грн., а весь світ занурився у фінансову депресію. А вигаданий чи-то свинячий, чи-то курячий грип? А газовий контракт з Росією, який за її словами став найвигіднішим для України з часів її незалежності? Перераховувати можна ще довго.

Такий рівень брехні спроможний видати лише високопрофесійний аферист або ілюзіоніст. Люди, дивлячись на цю милу мадам і заслуховуючись її «солов’їними» балачками, відключають свій мозок і починають вірити Тимошенко. А вона це використовує і маніпулює ще й журналістами.

           Пригадайте вже «качанівський» приклад маніпуляції. Коли Тимошенко написала лист, що нібито її сокамерницю Абаллову силою змусили дати інтерв’ю українським телеканалам.

Телеканали одразу спростували цю інформацію. А Абаллова лише через півроку, після того, як її відселили від Тимошенко, дала інтерв’ю одному інтернет сайту, в якому розповіла, як професійно Тимошенко маніпулює людьми.



Просмотров: 357 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: