Главная » 2014 » Февраль » 18 » Зрадником Яценюком тепер займається Забзалюк
12:20 PM
Зрадником Яценюком тепер займається Забзалюк

Зрадником Яценюком тепер займається Забзалюк

 

Депутати ВО «Батьківщина», які залишились вірними засудженій Юлії Тимошенко, не підтримали рішення свого лідера Арсенія Яценюка в просуванні ідеї повернення до Конституції 2004 року.

Цілковите ігнорування позиції Юлії Володимирівни, яка не вбачає доцільності у зміні головного закону України, призвело до виникнення чергового напруження у середині партії. На разі, народний депутат України Роман Забзалюк проводить переговори з рядом депутатів з фракції «Батьківщина» з питання їх входження до депутатської групи «За Україну, за Тимошенко». Нардепи повинні дати чітку відповідь «так» чи «ні» щодо вступу до лав групи, через призму тієї обставини, що Яценюк не рахується із позицією Тимошенко і фактично протистоїть їй. Таким чином у рядах опозиції виникла ще одна опозиція, яка у разі позитивної відповіді «вірних», виступить новою організацією проти свого лідера.

Наприкінці тижня Роман Забзалюк провів переговори з екс-керівником Миколаївського обласного осередку «Батьківщини» Михайлом Соколовим, під час яких і було прийнято рішення про організацію такої «диверсійної» програми та відбору її учасників. Заявити про себе депутатській групі «За Україну, за Тимошенко» буде дана можливість 28 лютого цього року у Харкові, де організатори планують провести акцію на підтримку Юлії Тимошенко під час чергового судового засідання у її справі.

Чергова популяризація вже забутої теми Юлії Володимирівни, чи справжній розкол партії, депутати якої досі не бачать в Яценюку лідера, наразі не можливо передбачити вірогідний розвиток подій навколо ініціативи Забзалюка, але у будь-якому разі, зростання кількості невдоволених партійців на лице. Сам факт створення такої депутатської групи говорить сам за себе – зрадникам не місце ні в партії, ні в політиці.

Надійка Фрідман

Просмотров: 404 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: