Главная » 2014 » Февраль » 4 » Віталію Кличку доручили у посольстві США «тримати дах» Данилюку
11:33 AM
Віталію Кличку доручили у посольстві США «тримати дах» Данилюку

Віталію Кличку доручили у посольстві США «тримати дах» Данилюку

 

Наслідки «мирних» акцій протесту для столиці України, окрім як розруха ніяк інакше назвати не можна. Центр столиці просто понівечений «свідомими» вандалами від опозиції. Але це все квіточки в порівнянні з тим, що продовжують виробляти ці «євроінтегратори» серед білого дня в центрі столиці. 

Сьогодні на Євромайдані склалася складна ситуація, тепер там керують не опозиційні політики та громадські активісти, а «пахани» банд формувань серед яких особливо чітко вирізняється «Спільна справа» з Данилюком за «главного».

Ці радикали з «Спільної справи» за декілька дів змогли помножити на «нуль» всіх лідерів позиції. Більше того, ці недобиті радикали захопили ряд адміністративних будівель.

Оцінивши всю халепу, в яку вскочили наші лідери опозиції та зрозумівши весь масштаб трагедії, яка може статися у зв’язку з втратою контролю над людьми вони вирішили не чекаючи підкріплення від влади у вигляді «Беркуту» самостійно розправитися з бунтарями.

Тягнибок зі своїми бандерівцями провів партизанський рейд та  витіснив радикалів зі «Спільної справи» із зайнятого ними МінАПК. Більше того Тягнибок дав вказівку нікого з бунтарів не шкодувати та жорстоко з ними розправлятися у разі найменшого супротиву бійцям «Свободи». 

Разом з тим лідер партії «УДАР» В.Кличко отримав вказівку від своїх кураторів з посольства США, щоб той швиденько та за будь-яку ціну організував новий «дах» 300 радикалам, для того щоб останні були завжди в повній бойовій готовності для негайного виконання підготовлених у посольстві нових сценаріїв провокацій. 

Таким чином Кличко організував радикалам «стояку» в Українському домі разом з «ударівцями», що звичайно ж стало не до вподоби іншим лідерам опозиції а особливо Тягнибоку.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 382 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: