Главная » 2014 » Февраль » 12 » „Спільна справа” шукає провокаторів
12:32 PM
„Спільна справа” шукає провокаторів

„Спільна справа” шукає провокаторів

 

У середовищі опозиційних сил продовжують займатися улюбленою справою, а саме провокаторством та наклепом. Після того, як воїни „Правого сектора” „проявили” себе в боях на Грушевського, її лідери, мабуть, зрозуміли, що безкарними їхні дії не залишаться. Намагаючись цим скористатись, перший заступник Громадського руху „Спільна справа” Ігор Пилипчук поширює інформацію про те, що лідери „Правого сектора” ведуть негласні переговори з особами, наближеними до Глави Адміністрації Президента України Андрія Клюєва, на предмет отримання гарантій щодо припинення переслідувань та звільнення активістів вказаної структури.

Свідченням вказаного, на переконання І.Пилипчука є зближення з „Правим сектором” колишніх членів УНА-УНСО Артема Скоропадського та Андрія Бондаренка, які у 2010 році, нібито, „продали представникам Партії регіонів „податковий майдан”, який був ініційований „Спільною справою”.

З урахуванням всіх останніх подій стає зрозуміло, що на Майдані немає єдності як серед лідерів опозиції, так і серед груп екстремістів. Намагаючись задавити своїх колишніх співмайданівців, з якими пліч-о-пліч проходили через Майдан із самого його початку, для одноосібного лідерства та керування бізнесом, чиновники продовжують „дерибанити” гроші та сфери впливу, обливають один одного брудом, звинувачують у продажності та провокаціях.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 378 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: