Главная » 2014 » Февраль » 19 » Меркель виділила Кличку нового радника з PR
2:08 PM
Меркель виділила Кличку нового радника з PR

Меркель виділила Кличку нового радника з PR

 

Оптимістичні сподівання опозиції щодо підтримки західних партнерів виправдались. Частково. Дещо несподівано. Для опозиції.

Напередодні візиту до Німеччини Арсен Яценюк переконливо розповідав про готовність заходу до фінансової підтримки України. Вже після зустрічі із Ангелою Меркель Арсен Петрович додав: «… у разі обрання нового демократичного уряду».  Наразі – «маємо, що маємо». Проте, вигадлива пані канцлер все ж-таки підсобила представникам української опозиції. Щоправда, не грошима, – порадою! 

Більш за всіх пощастило лідеру «Удару» Віталію Кличку.  Зі всіх керманичів опозиції він виявився самим вразливим з точки зору публічних демонстрацій власних ораторських здібностей. Отже, саме Кличку дістався ласий шматочок від європейських щедрот – новий радник з PRу. Та ще й який!

Днями до Києва має приїхати Міхаель Мірман – один із засновників відомого європейського телеканалу RTL Television. RTL – найбільший комерційний телеканал Німеччини, що входить до  RTL Group, із штаб-квартирою в Кельні. Мовлення відбувається через супутник, кабельну та інтернет-мережі. Своєму багаторічному успіху RTL, безумовно, завдячує Міхаелю Мірману. Вочевидь, до переліку вдячних має доєднатись і пан Кличко. 

Саме у рамках гуманітарної допомоги Німеччини Україні пан Мірман прибуває до Києва. Зупиниться поважний гість у приватному готелі преміум-класу «11 дзеркал». Готель, доречи, належить пану Кличку. Комфортне перебування Мірману має забезпечити «Фонд братів Кличко», власний перекладач та персональний водій. Отже – будь яка примха за Ваші кошти! В чому-чому, а в політичній винахідливості пані Меркель не відмовиш!

Олександр ГРІН

 

 

Просмотров: 413 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: