Главная » 2014 » Февраль » 17 » Юрій Луценко марить ланцюгами
11:40 AM
Юрій Луценко марить ланцюгами

Юрій Луценко марить ланцюгами

 

Команда Ю.Луценка активно проводить роботу з питання підняття рейтингів їхнього лідера, які приблизилися до нуля після його звільнення із в’язниці. Пригнічений, розбитий вщент, звичайний громадянин Луценко поступово піднімаючись з колін використовує свої останні можливості та заощадження і намагається повернутися до великої політики, а, можливо, й позмагатися за одне із керівних крісел.

Черговим піаром для Ю.Луценка, особливо на честь 200-річчя з дня народження видатного письменника Т.Шевченка може стати проведення всеукраїнської акції „ланцюг єдності від Харкова до Львова”, яку він має намір організувати 9 березня п.р. за участю активістів ГО „Третя українська республіка”, „Народної Самооборони” та інших опозиційних партій.

Проте, виходячи із сьогоднішніх прихильників Ю.Луценка добре, якщо йому вистачить сил та людей зробити такий „ланцюг єдності” хоча б на Хрещатику. Суспільство вже не довіряє екс-міністру МВС, а його партія „ТУР” взагалі невідома людям.

На превеликий жаль для самого Ю.Луценка, перспектив для подальшої успішної політичної кар’єри у нього практично немає, оскільки люди навряд-чи забудуть його „грішки” перед суспільством.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 392 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: