Главная » 2014 » Февраль » 18 » Яценюка шантажує власна партія
12:07 PM
Яценюка шантажує власна партія

Яценюка шантажує власна партія

 

Капітанський місток «Батьківщини» Яценюку, явно, не підкорюється. Опинившись у партійного «керма» Арсен Петрович примудрився перетворити колись  респектабельний лайнер в утлий човник: а ні сталого курсу, а ні команди.

Слід сказати, що «дякувати» за відхилення від курсу під час політичної навігації Арсен Петрович має сам собі. Занадто багато помилок примудрився зробити «виконуючий обов’язки» капітана за час своєї партійної «виробничої практики». Занадто швидко сп’янів від свіжого вітру партійної волі. Занадто поквапився позбутись досвідченої команди…   

Черговий прояв бунту – в Уманській міській організації «Батьківщини». Партійні функціонери звернулись до куратора Черкаської облорганізації Миколи Томенка з вимогою виключити зі складу політради партії депутата Уманської міськради М.Полякова – за «дискредитацію партії, розкіл місцевого осередку та співпрацю з представниками влади».  У разі невиконання вимог функціонери Уманської «Батьківщини» готують пікетування … заміського будинку Яценюка у Нових Петрівцях, що на Київщині. До сьогодні історія опозиції ще не знала випадків публічного шантажу партійцями власного лідера. Проте, чим не гасло для наметового містечка біля маєтку Арсена Петровича: «Батьківщина» проти політики Яценюка!»    

Що зробиш: миршавому Сені капітанський кашкет не пасує… 

Катерина Журавльова, "Народна правда

Просмотров: 392 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: