Главная » 2014 » Февраль » 14 » Фарс «УДАРу» зі страйком ніхто не зрозумів
3:51 PM
Фарс «УДАРу» зі страйком ніхто не зрозумів

Фарс «УДАРу» зі страйком ніхто не зрозумів

 

Під час недільного Віче лідер «УДАРу» Віталій Кличко закликав Євромайдан долучитися 13 лютого до всеукраїнського попереджувального годинного страйку.

О 9:00 «УДАРівський» десант активістів-«зазивал» пунктуально «висадився» на вул. Інститутській, 2, щоб провести «гучну» анонс-акцію «архінової» ідеї центральними вулицями Києва: вул. Б. Хмельницького – вул. Володимирська – Андріївський узвіз – Контрактова площа. Проплачені «зазивали» старанно бродили Києвом, запрошуючи людей страйкувати, але добровольців не знайшлося. Навіть майданери, які упродовж трьох місяців звикли до активного «тунеядства», до колон «УДАРу» не поспішали. 

У цьому місці мимоволі виникає риторичне запитання, а чому ж тоді підприємства перших осіб партії навіть не збиралися зачинятися на підтримку цих супер-ідей? Про який страйк мова, якщо готелі та нічні клуби Кличка, борделі його соратників працюють у звичайному режимі, «Чернігівське пиво» розливають як і розливали. Доречи, Кличку «для годиться» можна було б і «пожертвувати» вітчизняними доходами, адже закордонний бізнес в Німеччині та США працює як годинник.

Може «Roshen»івські магазини Порошенка зачинилися, щоб підтримати «УДАР» - ні, не зачинилися, та і «5 канал» справно продовжує заробляти на рекламі «Брілліанітів». 

Більше того, на підконтрольних «страйкарям» підприємствах почалися «перебої» з зарплатами. Вони навмисно «урізають» грошове утримання своїх співробітників, списуючи «власні гріхи» на діючий уряд, який мовляв чинить «жорсткий» фіскальний та корупційний тиск на їх бізнес. 

Зрозуміло, що «УДАРівський» страйк став черговим фарсом і комедією для України. Незрозуміло лише одне, коли нарешті закінчиться ця гра на «публіку» та брехлива політика «чесних» стандартів, яка упродовж трьох місяців продовжується на Майдані. Навіщо ці чергові «замахи на карбованець і УДАРи на копійку», які вже крім сумних посмішок і тяжких думок не викликають в українців ніяких емоцій. 

Спартак Сергієвич, "Український дисидент

Просмотров: 416 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: