Главная » 2014 » Январь » 15 » Діяння гестапівців євромайдану
2:43 PM
Діяння гестапівців євромайдану

Діяння гестапівців євромайдану

олра

Безнаказанність породжує беззаконня. «Гостинність» майданівської охорони вражає з кожним днем дедалі більше. Практика самосудів на Майдані стає системним явищем. Залагоджувати та замовчувати кричущі факти побиття на головній площі столиці вже не вдається, адже «застоявшиеся» майданівці розпускають руки від безділля дедалі частіше.

В народі «Свободівських» вартових за їх жорстокість вже встигли охрестити гестапівськими катами. Черговий конфлікт з подачі охоронців всея барикад розгорівся ввечері 8 січня, коли «Свободівськими» молодиками ні з того, ні з сього був затриманий та побитий «випадковий перехожий». Цього разу «жертвою» став Анатолій Шолудько, який  розповів журналістам, що є кореспондентом київського друкованого видання «Слово Просвіти» і на Майдані фотографував різних людей, а останнім часом став помічати, що там почали з`являтися люди, які «прийшли не за покликом серця, а за гроші». "Вони ж постійно там розпивали спиртні напої і ходили п`яні, чим дискредитували саму ідею”, - повідомив постраждалий.

Пильним охоронцям не сподобалося поведінка Шолудька, який мав необережність зробити на свій мобільник кілька фото майданівських барикад. «Свободівці» силоміць відібрали в шановного гостя столиці мобільний телефон, а потім «відгамселили» останнього для годиться, щоб іншим неповадно було документувати новостворений стратегічний об’єкт.
Складається враження, що «свободівці» абсолютно не налаштовані на мирне залагоджування конфліктів, а зорієнтовані діяти лише силою, навмисно провокуючи суспільство своїми діями до громадянської війни.

Олександр ГРІН

Просмотров: 377 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: