Главная » 2014 » Январь » 29 » Західні кукловоди маніпулюють Віталієм Кличком
10:41 AM
Західні кукловоди маніпулюють Віталієм Кличком

Західні кукловоди маніпулюють Віталієм Кличком

 

Невже можливо встояти перед такою спокусливою пропозицією покинути холодний Майдан і залишити в минулому щоденні виступи перед давно зневірившоюсь в опозиційних лідерах аудиторією Євромайдану, якщо альтернатива полягає у зручному кріслі керівництва Уряду? Але як не втратити свій авторитет, який зароблявся чималою кількістю успішно реалізованих власних піаркампаній, та не спровокувати ту ж саму аудиторію мітингувальників закидати коктейлями «Молотова» вже будівлю самого головного «ударівця», але вже у якості зрадника, а не героя України.
       Саме тому політтехнологи «УДАРу» розробили наступну програму дій по вже звичному «замилюванню очей». Саме тому Віталій Кличко заявив представникам Європарламенту, що не бажає входити до складу Уряду Арсенія Яценюка. З невеликою примовкою: «ну хіба що лише на радника…».

При цьому, політтехнологи партії зійшлися на тому, що під час проведення переговорів та публічних виступів необхідно акцентувати увагу на тому, що «УДАР» не бореться за отримання посад у новому Уряді, а тільки спрямовує свої зусилля передусім на вирішення політичної кризи в державі. У зв’язку із цим, Віталію Кличку радять публічно відмовитись від посади Віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань до вирішення питання виходу з політичної кризи, незважаючи на згоду Арсенія Яценюка очолити Уряд.

 Проте, окрім власної лінії поведінки, вивіреної і погодженої із технологами, лідер «УДАРу» також заручився підтримкою Міністра закордонних справ Франції Л.Фабіуса у здійсненні також і тиску на українську владу через різні європейські інституції. Одним із елементів такого впливу Кличко визначив, як організацію введення персональних санкцій стосовно оточення Президента України, передусім представників великих бізнесових компаній. 
          Цікаво, чи попросив Кличко іноземного дипломата про санкції і для своїх «друзів» Льовочкіна з Фірташем? А потім і для самого себе. Давайте, вже будемо чесні до кінця!

Катерина Журавльова, "Народна правда

Просмотров: 339 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: