Главная » 2014 » Январь » 28 » За планом Томбінського – Пайєтта Україну вже розділяють на частини
12:05 PM
За планом Томбінського – Пайєтта Україну вже розділяють на частини

За планом Томбінського – Пайєтта Україну вже розділяють на частини

 

Майбутнє України залежить лише від нас. Так звані опозиційні лідери вкотре демонструють свою нікчемність і безпомічність. Не керуючи ситуацією, вони й досі намагаються показати і Президенту, і самим Євромайданівцям, що без них діла не буде. Однак, пуста балаканина вже дістала людей. Наразі вони самі вже не можуть пояснити, чого хочуть від влади, адже на висунуті владі вимоги, відреаговано, на диво опозиціонерам, адекватно і раціонально. Президент навіть запропонував керівні посади лідерам опозиційних сил за для втілення висловлених вимог у життя заради встановлення миру та спокою в країні та збереженні її територіальної цілісності та недоторканості. 

Те, що нині коїться на центральних вулицях обласних центрів нашої країни можна охарактеризувати лише як процес втілення у життя плану по знищенню незалежної, самостійної України, як країни у нинішньому форматі. І це далеко не те, що хотіли лідери опозиційних сил, очільники новостворених євромайданівських рухів та різноманітних євромайданівських організацій. 

Вони використовуються країнами Європи та США для знищення України як держави! Польский міністр закордонних справ, пан Сікорський вже встиг заявити про неминучість розвалу України і майбутніх територіальних претензій Польщі на її частину. За одним із таких варіантів розвитку політичних подій (план Томбінського – Паєта) від України, як нинішньої незалежної держави, залишиться лише її центральна частина. Бессарабія і Буковина відійде до Румунії, Крим – до Туреччини, Закарпаття – до Угорщини, Галичина – до Польщі. Народні маси наразі використовуються як м’ясо закордонними політтехнологами на всі сто процентів. Самі цього не розуміючи, люди підбиваються на братовбивство і знищення своєї же країни. Найсумніше те, що люди у натовпі не мають можливості спокійно та холоднокровно проаналізувати наявну ситуацію в країні. 

Нашу державу захід шматує на клапті! Отямтесь!

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 298 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: