Главная » 2014 » Январь » 24 » Віталій Кличко оголосив мобілізацію прибічників
12:12 PM
Віталій Кличко оголосив мобілізацію прибічників

Віталій Кличко оголосив мобілізацію прибічників

 

Із загостренням подій на Євромайдані та його околицях, вже мабуть ні в кого не залишилося сумніву щодо того, хто яку сторону підтримує. Звичайно, що великим досі залишається прошарок невизначеності – тобто існує велика кількість людей, яка ще не впевнена у своєму виборі, або просто намагається бути осторонь.

У зв’язку з патовою ситуацією, коли приплив свіжих сил до лав маніфестантів стає все меншим, то тоді, в таку хвилину й починають згадувати про нейтральний прошарок суспільства. Представники нейтральної групи розглядаються лідерами обох сторін як потенційні «свої», а тому, необхідно не жаліючи а ні сил, а ні засобів, за будь-яку ціну переманити їх на свій бік.

Досить успішно з такою місіонерською місією справляється партія «УДАР» Віталія Кличка. Однак, залучивши до себе і так не малу кількість людей, використовуючи прийоми, які звичайно застосовують на тренінгах з мережевого маркетингу, де людей, як овець заганяють у фінансове ярмо, ударівці вирішили йти ще більш «ударними» темпами у досягненні своїх цілей.

Так кілька днів тому, керівники політичної партії «УДАР» розіслали представникам своїх регіональних осередків вказівки здійснювати пошук нейтральних до політики представників місцевих громадських організацій, які зможуть зробити заяву на підтримку у якості єдиного кандидата громадського спротиву Євромайдану Віталія Кличка.

 

Крім агітаційної роботи, про підтримку бойових загонів євромайданівців, керівництво «УДАРу» також попіклувалося, і вже дало чергове завдання своїм обласним осередкам створювати у себе на місцях мобілізаційні пункти по збору добровольців, переважно з числа представників місцевих районних та міських організацій. Мобілізаційні групи налічуватимуть по 5-20 чоловік для участі в акція протесту в центрі столиці.

Цікаво, що крім цього, людям пропонуватимуть купити полюси страхування життя на суму 3000 гривень, а потім, проведуть цикл лекцій (також платний) по мережевому маркетингу – скажемо прямо, по організації чергового МММ, тільки в цьому разі більш підступного, адже відсотки, які обіцятимуть людям – малі, а кошти – повернуться тільки через 10 років мінімум (мінімальний страховий стаж), тобто тоді, коли інфляція все з’їсть, не зважаючи на їх запевнення про компенсаційну програму, яку насправді оплачує сам покупець полюсу і втрачає від інфляції ще більше. Не дивно, що в якості агітаторів взяли консультантів-агентів брокерської фірми «Євролайф Україна», яка своїми окремими пенсійними рахунками та обіцянками ввела в оману навіть досить впливових людей. Ця компанія – лише корумпований посередник, який ділиться з деякими ударівцями, щоб ті приводили нових клієнтів у побудову гарно спланованої мафіозної фінансової піраміди. Звичайно, що гроші можливо й заберуть ті, хто сидить на верхівці цієї піраміди, а простому люду – зась. Роль агітаторів – просто розповідати, що кожен – обраний, щоб людина вірила, що саме вона забере свої гроші.

Цікаво, чи купляться люди на чергові курси по набору страхових агентів та лохотрону стосовно своїх близьких? Тож нехай палкі прихильники набору десятників та сотників у свої фінансові піраміди посоромляться, бо як казав Конфуцій: «Благородний муж ні від кого не чекає обману, але коли його обманюють, то він перший це помічає».

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 363 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: