Главная » 2014 » Январь » 17 » ВІРЯНІ ЗАСУДЖУЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ УГКЦ
11:58 AM
ВІРЯНІ ЗАСУДЖУЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ УГКЦ

ВІРЯНІ ЗАСУДЖУЮТЬ ДІЯЛЬНІСТЬ УГКЦ

 

Виявляється, що дії уніатів починають викликати хвилю незадоволення у прихильників православ’я. На їх думку, на сьогоднішній день греко-католицька церква починає знову реалізовувати мету свого створення – завоювання українських земель та душ нашого народу під Папський престол.

Тому і акції протесту під Патріаршим собором УГКЦ проводяться і звернення громадська організація «Народний собор» свої розповсюджує.

Не бажають православні віруючі перепідпорядковуватись Папі Римському, тим паче у такий радикальний спосіб, який намагається реалізувати «Свобода» з «духовним благословенням» уніатів.

«Народний собор» вимагає від пана Святослава негайно припинити участь духовенства у політичних заходах протесту та покаятись за свої небогоугодні справи.

Але ж Шевчуку якось до лампочки, що хтось думає інакше. Їх завжди можна обізвати «тушками» або «тітушками». Як у тому бородатому анекдоті про «хай тепер доказують, що вони не верблюди».

Не гарно це все, пане Шевчук, ох як не гарно. Старі мудрі люди кажуть: роби по відношенню до інших так, як хочеш, щоб поступали по відношенню до тебе.

Чи Ви не задумуєтесь, що може прийти час, коли Ви опинитесь у ситуації і доведеться оправдовуватись самому, а ще й наприкінці потрібно буде відповідати за свої дії перед Богом.

За материалами "Кореспондент", Online Report

Просмотров: 374 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: