Главная » 2014 » Февраль » 15 » VIP ДТП: Кличко вщент розтрощив «копійку»
12:41 PM
VIP ДТП: Кличко вщент розтрощив «копійку»

VIP ДТП: Кличко вщент розтрощив «копійку»

 

Невдалий візити Віталія Кличка до Черкас обернувся трагедією й може коштувати життя двом громадянам.

Після «холодного» прийому, який лідеру «УДАРу» влаштували черкащани, В.Кличко вирішив трохи розвіятися й проїхатися за кермом одного зі своїх шикарних авто.

Результатом перегонів політика стало страшне ДТП. На швидкості понад 180 км на годину, В.Кличко не справився з управлінням та в’їхав у  ВАЗ 2101. Сила удару була настільки потужною, що ремонт «копійці» вже не загрожує. Водій та пасажир похилого віку у важкому стані були доставлені до чергової районної лікарні.

Як стверджують очевидці, боксер був за кермом особисто. Із самим політикам поспілкуватися не вдалось, однак представники штабу партії «УДАР» неофіційно повідомили, що Віталій Кличко був дуже засмучений через мітинг у Черкасах, який організували жінки, обурені небажанням політика йти на компроміси у переговорах з владою та своїми колегами по опозиції. Також, В.Кличко був обурений та лютував через відсутність будь – якого інтересу з боку журналістів до прес – конференції, яку він планував провести, перебуваючи у Черкасах. Саме це, на думку однопартійців, і послугувало причиною ДТП.

Але хіба це є виправданням для постраждалих чоловіків? Мабуть, через відсутність юридичних талантів опозиціонер зухвало вважав, що прийнята Парламентом амністія дозволяє і в подальшому безкарно порушувати закон.

Скільки людей вже загинуло від т.зв. ВІП водіїв і, якщо лікарям не вдасться врятувати життя постраждалим, Кличко стане черговим мажором – вбивцею.

Сценарій для таких випадків відомий: виявиться, що за кермом авта перебував не він, родичі загиблих або будуть залякані, або підкуплені, а єдине чого лишиться Кличко – купи грошей, які він витратить на приховування своєї провини. А може виставлять все як під час ДТП за участю Ю.Тимошенко, коли «незалежна» експертиза встановила, що смерть керманича наступила до зіткнення і «елітний» кортеж нібито не винен…

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 448 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: