Главная » 2014 » Январь » 18 » Вікторія Шилова: Тетяну Чорновол можуть вбити, бо «Майдан» вимагає жертви
11:57 AM
Вікторія Шилова: Тетяну Чорновол можуть вбити, бо «Майдан» вимагає жертви

Вікторія Шилова: Тетяну Чорновол можуть вбити, бо «Майдан» вимагає жертви


"Спостерігаючи за перебігом подій, які зараз розгортаються в Україні, я розумію, що в нашу країну вчепилися мертвою хваткою. Що приз у вигляді української землі та сорока мільйонів білих рабів є дуже бажаним для інтернаціональних олігархічних угруповань. Саме ці угрупування фінансують «Майдан», «Автомайдан» та інші «майдани» і «майданчики» по країні,” – стверджує на своїй офіційній веб-сторінці член Радикальної партії Олега Ляшка Вікторія Шилова.

"Колись ці угрупування фінансували четвертого президента. Але зараз Янукович вийшов з-під їхнього контролю, відмовляюсь на їхніх умовах вступати до політичного та фінансового банкрота у вигляді Європейського союзу. Цікаво, що інтернаціональним корпораціям дуже вправно допомагають українські націоналісти; звісно, за гроші. Цікава виходить річ: жодного слова з уст Тягнибока й «Свободи» та їхніх структур-сателітів про євреїв Пінчука і Порошенко, які є офіційними спонсорами опозиції. Я вже мовчу про фігур поменше,” – повідомляє політик.

"І все ж таки «Майдан» навіть за такого фінансового забезпечення практично вмирає. Спецоперація під назвою «знищити «Беркут» провалилася, бо дві третини України стали на захист «беркутят», побачивши в Інтернеті справжні кадри побиття «студентів», а також жахливі відеоролики з ютуба, де так звана «самооборона Майдану» вбиває міліціянтів або б’є мирних киян. І тому олігархи вимагають від своїх політичних підлеглих з так званої опозиції більш радикальних новин. Під удар перш за все потрапляють самі «опозиціонери», або «опозиційні» громадські діячі на кшталт Тетяни Чорновол” – непокоїться пані Шилова, підкреслюючи, що Тетяна дуже вразлива. "В неї дуже багато акцій, які вона проводить, і вони, на жаль, є екстремістськими”,–  вважає Вікторія Шилова, наголошуючи, що журналістка неодноразово лікувалася в психіатричних лікарнях, і, як пишуть ЗМІ та блогери, має психіатричний діагноз середньої важкості.

"Не будемо повторювати власне діагноз та його симптоматику, але постійне збудження, манія переслідування, неадекватна поведінка й агресія – все це в діях Тетяни, на жаль, присутнє. Якби у Тетяни Чорновол, як і в мене, не було двох малолітніх дітей, і вона б не була жінкою, то на мій погляд, її дії заслуговують доволі жорсткого покарання. Саме через ці дії олігархи, які фінансують «Майдан», та підконтрольні їм олігархічні канали зробили з Тетяни героїню «Майдану», одне з його облич”, – стверджує політик, висловлюючи переконання, що саме тому, коли з Тетяною трапилося побиття, і при цьому дуже багато фактів говорило про те, що це – доволі недолуга провокація, стало зрозуміло, що Чорновол може стати тою жертвою, за рахунок крові якої буде продовжено життя вмираючого «Майдану» – фактично, сакральна жертва, про яку так багато говорять опозиціонери.

"Цю інформацію я пишу не просто так. До мене прийшли люди, які є свідками подій, що відбувалися навколо побиття Тетяни. Причому ці люди володіють інформацією і фактами, котрі говорять про дуже дивні дії самої Тетяни та її спільників”,– повідомляє пані Шилова.

"Владі дуже невигідний факт побиття Чорновол і тому ті, хто попався під гарячу руку правосуддя, сидять за ґратами. Знаєте, шановні співвітчизники, я згадаю своє журналістське минуле і сама проведу ретельне журналістське розслідування щодо цієї справи”, – заявила політик, наголосивши, що вже зараз, маючи на руках деякі факти, вона хоче попередити Тетяну про те, що вона повинна бути дуже обережною.

"Господарям «Майдану» дуже потрібна жертва. І саме Тетяна, як ніхто інший, підходить на цю роль. І все ж таки найцікавіше питання в іншому. Чи добровільно Тетяна дала згоду отримати декілька ударів в обличчя і таким чином стати жертвою заради продовження «Майдану», або цього разу, розуміючи її психологічний стан, її використовували «втемну»?”– повідомляє Вікторія Шилова.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 262 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: