Главная » 2014 » Февраль » 18 » Виявляється Качинський на українському Майдані також заробляє електоральні бали
11:54 AM
Виявляється Качинський на українському Майдані також заробляє електоральні бали

Виявляється Качинський на українському Майдані також заробляє електоральні бали

 

Останнім часом європейські політики відверто втручаються у внутрішні справи України. Упродовж трьох місяців не одна європейська делегація прогулювалася Майданом. Європейці не обмежуються самим спогляданням, оцінками та прогнозами. Прикриваючись «миротворчою місією», вони «сунуть свого носа» на Майдан, чим сприяють подальшій ескалації політичного конфлікту в державі. 

Пригадується емоційний виступ лідера польської опозиції Ярослава Качинського на Майдані, коли він намагався «завести» присутніх, закликаючи мітингувальників не здаватися та викрикуючи бандерівський лозунг «Слава Україні! Героям слава!», чим відверто обурив самих поляків.

Іронія ситуації в тому, що у себе в Польщі екс прем’єр-міністр Качинський виступає євроскептиком, а в його лексиконі завжди знайдеться немало жорстких виразів на адресу Брюсселя по типу – це «злодії, які обкрадають Польщу».

Наразі поляк заявляє про нерішучість і м’якість польських урядовців по відношенню до України. Мовляв політика лібералізації унеможливлює вироблення спільного політичного рішення Сейму РП стосовно сусідньої держави. Він продовжує лобіювати питання щодо зайняття МЗС РП жорсткої позиції до сусідньої держави, вимагаючи введення санкцій у вигляді блокування рахунків та заборони в’їзду.

Чинний прем’єр-міністр Дональд Туск не погоджується з такими радикальними заявами представників партії «Право і справедливість» та її лідера Качинського. Він вважає, що таким чином керівництво «ПіС» намагається підвищити свою електоральну підтримку та засвітитися активним поборником демократії. 

Доречі, офіційна Польща вважає, що за те, що відбувається на Майдані відповідальні обидві сторони протистояння.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 404 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: