Главная » 2014 » Февраль » 15 » ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ОБЛИТТЯ ЯЦЕНЮКА ЗЕЛЕНКОЮ ВЗЯЛА НА СЕБЕ ОДНА З НЕПАРЛАМЕНТСЬКИХ ПАРТІЙ
12:59 PM
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ОБЛИТТЯ ЯЦЕНЮКА ЗЕЛЕНКОЮ ВЗЯЛА НА СЕБЕ ОДНА З НЕПАРЛАМЕНТСЬКИХ ПАРТІЙ

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ОБЛИТТЯ ЯЦЕНЮКА ЗЕЛЕНКОЮ ВЗЯЛА НА СЕБЕ ОДНА З НЕПАРЛАМЕНТСЬКИХ ПАРТІЙ

 

Відповідальність за інцидент із облиттям зеленкою лідерів об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова взяла на себе непарламентська політична сила - Партія Зелених України. Про це заявив лідер Партії зелених Денис Москаль, повідомляє прес-служба партії.

Коментуючи події у Харкові, де після відвідин Юлії Тимошенко у Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» Яценюка та Турчинова облив зеленкою невідомий, Москаль заявив, що відповідальність за провокаційний інцидент бере на себе очолювана ним партія.

«Як відповідальна політична сила, яка відстоює демократичні принципи відкритості та публічності політичного процесу, ми беремо на себе відповідальність за облиття А. Яценюка та О. Турчинова зеленкою, тобто медичним розчином брильянтину зеленого», - заявив Москаль.

Політик також зазначив, що цей крок не мав під собою політичного підґрунтя, та спростував домисли деяких громадських діячів про глибоко символічний характер вчиненого акту.

«У тому, що відбулося, немає жодної політики. Не треба шукати хибного символізму там, де його немає. Якби ми були партією синіх, то облили б названих осіб розчином синьки», - пояснив лідер Партії Зелених.

Пояснюючи мотиви облиття лідерів опозиції, Денис Москаль повідомив, що очолювана ним партія плекає амбіції про входження до крайньо-правого крила політичного спектру, де станом на сьогодні міцно закріпилися тільки два об’єднання – ВО «Свобода» та так званий «Правий сектор».

«Партія «Свобода» та «Правий сектор» будуть витіснені з радикально правого крила українського політикуму. Партія зелених України відчуває у собі достатній потенціал, щоб повністю зайняти цю політичну нішу», - підкреслив Москаль.

Як відомо, Партія Зелених України є однією із найстарших партій України (установчий з`їзд відбувся 30.09.1990 р.). На ХХ з’їзді головою партії був обраний Денис Москаль, який також очолює депутатську фракцію «Республіка Київ» у Київській міській раді.

За матеріалами "РКМ"

Просмотров: 438 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: