Главная » 2014 » Февраль » 3 » Валерій Карпунцов не хоче платити адвокатам
11:25 AM
Валерій Карпунцов не хоче платити адвокатам

Валерій Карпунцов не хоче платити адвокатам

 

Партія «УДАР» - це партія бандитів та гопників 90-х, які шляхом постійного обману, цинізму, шантажу та «кидалова» добралися до влади. При цьому всьому вони маючи небачене нахабство - вирішили іти далі висуваючи Кличка в якості кандидата на пост Президента.

Сьогодні партія «УДАР» позиціонує себе, як політичну силу, яка робить все  для того щоб Україна стала членом незрозумілого нікому ЄС. Прикриваючись цим, Кличко та його гопники сьогодні зібралися на Майдані та критикують владу.

В свою чергу політтехнологи всім відомої «сильної» партії «УДАР» просто киплять над щоденним підняттям електоральних рейтингів. Але біда в тому, що сьогодні соціум дійшов до тієї межі, коли не хоче і не може вже більше мовчати.

Так, в мережі Інтернет почали з’являтися інформаційні повідомлення стосовно чергового «кидка» від нардепа-ударівця В.Карпунцова. Суть кидка проста, Карпунцов зігравши на почуттях простих людей організовував всім відомий «авто майдан». Черговим кроком Карпунцова був набір адвокатів, з погодинною оплатою в 300 дол. США, для захисту цих же учасників «автомайдану».

І як водиться в опозиції, коли прийшов час розраховуватися з правозахисниками, то в Карпунцова стався приступ амнезії, та склерозу одночасно. Він забув, що обіцяв адвокатам чималенький заробіток.

В результаті адвокати, які намагалися своєю працею заробити пару лишніх гривень, як виявилося працювали за ідею. А пред’явити Карпунцову особливо нічого вони не зможуть, оскільки ніяких договорів та контрактів він з ними не укладав. Одним словом повіривши на чесне слово, довірливі юристи втратили час, гроші і здоров’я.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 373 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: