Главная » 2014 » Январь » 29 » В «УДАРі» вже ділять Кабмін
11:06 AM
В «УДАРі» вже ділять Кабмін

В «УДАРі» вже ділять Кабмін

 

Керівники «УДАРу» впали в стан ейфорії від пропозицій влади у відповідь на Євромайдан. Посади міністрів в обмін на мирне звільнення адмінбудівель. Ще не має остаточних домовленостей та офіційних документів, а у Кличка вже починають ділити крісла міністрів та посади заступників. 

Зокрема, за оприлюдненою інформацією, пост Прем’єра вірогідніше за все дістанеться Арсенію Яценюку. В цьому разі «УДАР» вибив для себе посаду віце-прем’єра з гуманітарних питань, яка дістанеться заступнику Кличка – Віталію Ковальчуку.

Наступним кріслом, яке за неофіційним розподілом дісталось «УДАРу»  - Міністерство транспорту. Щоправда на сьогодні, гідний такої посади ударівець, поки що не визначений. 

Відомо, що й «Свободу» не оминула радість міністерського крісла. Обраного свободівця посадять, точніше призначать, на посаду Міністра ЖКГ.

Загалом, згідно далекоглядних мрій Кличка та компанії, вони отримають 50 відсотків посад у Кабміні. З них по 20 відсотків розділить Кличко та Яценюк, а решту, 5 відсотків віддадуть Тягнибоку. Але Тягнибок навіть цьому, напевно буде радий, оскільки до Євромайдану ледве не поховав «Свободу» під шаром скандалів, хабарів та корупції у західних регіонах. Але зараз не про Тягнибока.

Основна боротьба, наразі, розгорнеться між Прем’єр-міністром Сєньою та віце-боксером Віталькою, які намагатимуться підім’яти під себе найбільш прибуткові міністерства, відомства та установи. Єдина проблема в тому, що на сьогодні, все це відбувається не за столом переговорів, а всього лише в уяві лідерів опозиції.

Завдяки фанатичності протестувальників Яценюк, Тягнибок та Кличко вже перекроїли весь Кабмін, забувши про те, що вони вже давно не керують процесами на Євромайданах країни.

28.01.2014 08:32

-УДАР КЛИЧКО КАБМІН 

 

Просмотров: 369 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: