Главная » 2014 » Январь » 18 » В швейцарських Альпах Тягнибоківських фашистів не чекають
12:04 PM
В швейцарських Альпах Тягнибоківських фашистів не чекають

В швейцарських Альпах Тягнибоківських фашистів не чекають


Щорічний саміт Всесвітнього економічного форуму (World Economic Forum) у Давосі є однією з найважливіших та найпрестижніших подій у економічному та політичному світовому житті. Форум традиційно збирає понад 2000 учасників, серед яких найвпливовіші політики, бізнесмени, діячі культури та мистецтв, релігійні лідери з усього світу.

22-25 січня у швейцарському Давосі готуються представити сценарій економічного розвитку України. На форум, у тому числі, отримали запрошення представники української опозиції А.Яценюк та В.Кличко. На відміну від лідера «Свободи» О.Тягнибока.

Вочевидь, стара Європа має чудову історичну пам’ять: відверто профашистська ідеологія країнської «Свободи» до братерства з Тягнибоком лідерів європейських країн не спонукає.

Позиція пана Тягнибока щодо такої постановки питання цілком очікувана. Відсутність запрошення зовсім не означає, що Тягнибока у Давосі не буде. Тем більше, що там будуть Яценюк і Кличко.  Отже, «здобути запрошення будь-якою ціною» Тягнибок доручив «бізнес-менеджеру» «Удару» Ігорю Кривецькому. Кривецький вже провів декілька зустрічей з «провладними» чиновниками.

Щоправда, самий рішучий український націоналіст побоюється, що омріяне запрошення він отримає від наближеної до української влади організації.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст”

Просмотров: 313 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: