Главная » 2014 » Январь » 16 » В ОБІЙМАХ ПОРОШЕНКА ДЕПУТАТ ГРИЦЕНКО ПОЧУВАЄ СЕБЕ БІЛЬШ КОМФОРТНО
2:05 PM
В ОБІЙМАХ ПОРОШЕНКА ДЕПУТАТ ГРИЦЕНКО ПОЧУВАЄ СЕБЕ БІЛЬШ КОМФОРТНО

В ОБІЙМАХ ПОРОШЕНКА ДЕПУТАТ ГРИЦЕНКО ПОЧУВАЄ СЕБЕ БІЛЬШ КОМФОРТНО

 OC

 Пристрасті навколо Анатолія Гриценка не вщухають. 14 січня політик  заявив про вихід із фракції «Батьківщина». У такий спосіб Гриценко відреагував на безпідставні обвинувачення Яценюка на свою адресу у проведенні інформаційних війн проти фракції та заборону брати участь в її засіданнях.
          Конфлікт спровокували критичні «коменти» Гриценка на адресу Майдану в Facebook, в яких політик заявив, що пора згортати палатки та припиняти бурхливу імітацію боротьби. 
         Проте, звільнившись від ненависних пут Яценюка, Гриценко не довго насолоджувався самотністю, одразу потрапивши в обійми іншого двічі «героя» Майдану Петра Порошенка. Наразі невідомо, якими «калачами» заманював Петро Олексійович опального політика, що наразі збирає свою «молоду» команду однодумців. Слід зазначити, що для Порошенка таке «придбання» може виявитися досить вдалим піар-ходом, адже Гриценко – професійний тактик і стратег та має багато прихильників, які автоматично перейдуть на бік Петра Олексійовича.
             Цікаво, наскільки плідною буде їх співпраця напередодні президентських виборів, чи буде мати право голосу опальний опозиціонер в Порошенківській команді, чи також буде виконувати лише волю «господаря»? Чи вживуться разом політичні амбіції цих політиків, покаже час.

Альона Кринична

Просмотров: 360 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: