Главная » 2014 » Февраль » 6 » В.Кличко вирішив знову записатись у євреї
11:22 AM
В.Кличко вирішив знову записатись у євреї

В.Кличко вирішив знову записатись у євреї

 

Гроші не пахнуть й релігії не мають. Саме такими думками скоріш за все керувався В.Кличко, коли наказав своєму заступнику по партії  В.Ковальчуку організувати зустріч з представниками Всесвітнього єврейського конгресу. Адже гроші, що були виділені на невдалу революцію закінчуються й треба десь знайти нові фінансові джерела.

Після досить чіткої вказівки від В.Кличка, В.Ковальчук провів декілька неофіційних зустрічей з головою «Асоціації єврейських організацій та громад України» паном Й.Зісельсом.

 

На цих зустрічах  було досягнуто домовленість щодо організації неофіційної зустрічі В.Кличка та генерального секретаря «Всесвітнього європейського конгресу» Р.Зінгером.

В той же час, сам В.Кличко звернувся до генерального директора компанії «EastOne» Г.Газіна з проханням сприяти йому в отриманні фінансової підтримки серед європейського лобі.

Таким чином лідер «УДАРу», який увесь останній час відмовлявся від власних єврейських коренів чогось в першу чергу звернувся за підтримкою до свого таємного єврейського лобі, зв’язок з яким постійно заперечував.

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 376 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: