Главная » 2014 » Январь » 17 » В.КЛИЧКО РОЗБЕРЕТЬСЯ З ОСЕРЕДКАМИ
11:31 AM
В.КЛИЧКО РОЗБЕРЕТЬСЯ З ОСЕРЕДКАМИ

В.КЛИЧКО РОЗБЕРЕТЬСЯ З ОСЕРЕДКАМИ

 

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко продовжує працювати, не покладаючи рук. Він встигає не тільки прогорланити вимоги Євромайдану (єдине, що йому вдалось вивчити напам’ять), але й вчасно змінювати неугодних йому керівників обласних осередків.

Члени центрального штабу партії цілими днями заклопотані роботою по розробленню спеціальних планів візитів свого керівника до регіональних «філій». А як по іншому? Віталію Володимировичу необхідно забезпечити комфортний приїзд, теплу зустріч покірних плебеїв та гільйотину для страти невірних.

30 січня зустріч з лідером «УДАРу» чекає членів запорізького осередку, які готуються звітувати за пророблену роботу перед найсуворішим ревізором. Найважливішим критерієм наразі є не ефективність роботи з електоратом, широкого висвітлення у ЗМІ діяльності осередку чи рейтингу партії. Увага буде прикута до роботи по відрядженню людей на київський євроМайдан для участі в мітингах.

То ж керівництво запорізького «УДАРу» ймовірно чекає звільнення, бо видатних успіхів в зазначеному дійстві вони не мають. Місцеві мешканці не палають бажанням стояти на вулиці за якісь неконкретні вимоги та примарні прагнення. Їх не надихають на рішучі дії очманілі очі Тягнибока, свинячі зіниці Яценюка й пустий бездумний погляд Кличка. Як наслідок, кількість охочих відвідати євромайдан з числа запоріжчан виявилась близькою до абсолютного нуля. А за це декому з місцевих «ударівців» доведеться розплачуватись своїми посадами. До них же їде грізний ревізор…

Соня Перова Online report

Просмотров: 372 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: