Главная » 2014 » Январь » 22 » В будинку КМДА «Свобода» шукає лікарів і фотошоперів
2:15 PM
В будинку КМДА «Свобода» шукає лікарів і фотошоперів

В будинку КМДА «Свобода» шукає лікарів і фотошоперів

 

В близькому оточенні Тягнибока активно обговорюється чергова забаганка Заходу, яку повідомив «перевірений» посередник між німцями та «Свободівцями» - директор Школи політичної аналітики Києво-Могилянки Олексій Гарань, який останнім часом все частіше навідується до Німецької амбасади за «цінними» інструктажами. Після одного з таких візитів 20 січня політолог-запроданець зустрічався з Тягнибоком, де передав волю своїх чужоземних господарів.

Під час бесіди Гарань довів до Тягнибока «фашистські» директиви - Захід для введення санкцій щодо української влади вимагає наявності трупа. Звісно, не аби якого, а такого, який «погиб смертью храбрых» за ідею на революційних барикадах під час останніх зіткнень на Майдані. За геніальною задумкою цей труп остаточно переконає Європу та весь світ у потребі негайної «перезагрузки» України. Розуміючи, що при абсолютній підтримці міжнародної спільноти реалізувати амбіційні плани буде набагато простіше, «Свобода» почала діяти в цьому напрямку та шукати труп в терміновому порядку.

Проте, навіть «Свободівцям», відомим своїми нелюдськими вчинками план «А» виявився не під силу. Розуміючи, що план «А» наразі нездійснений, «Свободівці» по ходу розробили ще й план «Б». Якщо не знайдуть, то спробують задобрити Захід, надавши якісну «поддєлку», зроблену за допомогою фотошопу і відеомонтажу.

Наразі Тягнибок активно залучає для консультацій фотошоперів та лікарів з будинку КМДА, які повинні надати свої методичні рекомендації, щоб не виникло ніяких сумнівів.

Чим закінчиться «трупна історія» поки що не відомо. Хочеться вірити, що здоровий глузд переможе і обійдеться без жертв.

Очевидно, що німці хочуть зіграти на тому, що наразі верх беруть не розум, а емоції, а навколо Майдану намішано стільки брехні, що пересічному громадянину докопатися до суті стає все складніше і складніше.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

Просмотров: 364 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: