Главная » 2014 » Январь » 11 » УНІФОРМА ОКУПАНТА ВЖЕ НА ЄВРОМАЙДАНІ
11:15 AM
УНІФОРМА ОКУПАНТА ВЖЕ НА ЄВРОМАЙДАНІ

УНІФОРМА ОКУПАНТА ВЖЕ НА ЄВРОМАЙДАНІ

 

5 січня 2013 року на Майдані Незалежності на сцену вийшли народний депутат України від ВО «Батьківщина» Андрій Парубій, когорта його однодумців, а також п’ятеро священників. Основною метою цього виступу було освячення бойових прапорів «Самооборони Майдану». Під час свого виступу, Парубій відкрито заявив про свою підтримку традицій своїх давніх предків, які перед боєм здійснювали обряд освячення бойових прапорів. Цікаво, а до якого бою готується пан Парубій зі своїми лобами?

Досить непокоїть та навіть насторожує простого пересічного громадянина, котрий не піддався на провокації горе-революціонерів, той факт, що усі виступаючі були одягнені у військові камуфляжі моделі «MultiCum», точно такі, в яких ще досі ходять американські військовослужбовці. Дивно, але ці камуфляжі дісталися протестувальникам, як деякі з них проговорилися, зовсім безкоштовно. Хіба що – це можна було б списати на те, що американська армія перейшла на більш сучасний камуфляж «ACUPAT», але щоб віддавати таке на розвиток псевдо-демократії чужої країни – зовсім не по-американськи. Крім цього, колеги з Північної Америки, у якості бонусу до такого добротного подарунку, представили українським маніфестантам також і амуніцію, щоправда з чого вона складається, активісти змовчали. Всього, за підрахунками очевидців, посольством Сполучених Штатів Америки на потреби Євромайдану виділено близько 2 000 таких сучасних камуфляжів.

Промову Парубія також прикрашали кілька десятків жовтих прапорів «Самооборони Майдану», які готувалися до освячення. Після виступу, Парубій відійшов у сторону, та дав слово священикам, які здійснили молебень, а також освятили заздалегідь підготовлені прапори.

До чого тут прапори? Невже формуються нелегальні військові об’єднання на кшталт націонал-соціалістичних штурмових батальйонів 30–х років у Німеччині? Цим людям, які йдуть під цими прапорами, варто було б пам’ятати, що думають великі, або й не дуже, як показує час, полководці типу Наполеона Бонапарта, який цинічно заявляв: «Солдат буде в ярості боротися за кольорову ганчірку» (тут він мав на увазі прапор). Давайте згадаємо членом якої партії був Парубій – Соціал-націоналістична – просто перекручена назва, яку придумав їх корифей Адольф Гітлер.

Невже Євромайдан настільки мирний зі своїми акціями протесту, що здатний буде втримати гарячі голови деяких своїх лідерів від необдуманих дій? До якого ж бою готуються Парубій? Невже до громадянської війни?

Олександр ГРІН Политическая Украина

Просмотров: 407 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: