Главная » 2014 » Февраль » 7 » «Ультрас» розчарувались в опозиції не тільки у Києві
10:54 AM
«Ультрас» розчарувались в опозиції не тільки у Києві

«Ультрас» розчарувались в опозиції не тільки у Києві

 

Євромайдан у Києві вже не такий жаркий, як хотілося. Рутина і тягомотина нікого не заводить. Вже з’являються перші побічні ефекти роботи непрофесіоналів з підготовки коктейлів Молотова. Так можна і калікою залишитись. Молоді насправді лише й хочеться себе показати та й просто кістки розім’яти. А тут якісь політичні баталії, ефемерні бої у незрозумілому геополітичному просторі світового масштабу. Кожна комаха намагається виступити з промовою лева, закликаючи до своїх лав усіх небайдужих. 

Щоправда, вечорами на Євромайдані вже нишпорить своя охоронна братва, роздаючи вказівки, кому, що і як робити, за якими правилами жити. Радикально налаштовані представники «ультрас», не поділивши з «правим сектором» центральні вулиці Києва, перекинулась на регіони країни. Та й тут не так сталось, як гадалось. Виявляється вельможні патріоти, що фінансують такі поїздки, і на місцях не можуть розібратись хто керує «Європарадом». Навіть плоскомозким «ультрас» стає прикро усвідомлювати, що їх використовують немов скот для витоптування галявин. 

Одним із таких нещодавніх, яскравих прикладів були неузгодженість дій у Чернігівських баталіях навколо захоплення облради. Місцеві очільники «Батьківщини», пан Кодола, і «Удару», пан Лазарев, не зрозуміли один одного. В результаті чого група «ультрас», зайшовши до будівлі облради була виставлена назад Кодолою для уникнення можливого відкритого силового протистояння з правохоронцями. Виконавши наказ одного політика, на вулиці вони наштовхнулись на хвилю критики іншого замовника, того хто спонсорував поїздку – Лазарева, який велів їм повернутись та тримати оборону. Тут вже не витримали нерви у лідерів «ультрас». Усвідомлення себе у якості ляльки не приносить багато радощів. Вони просто пішли геть, розірвавши, при цьому, всі мости співпраці з місцевою опозицією. Принаймні для себе, лідери «ультрас» намотали на вуса, що радикальна налаштованість та яскрава активність в їх розумінні, наразі нікого не цікавить. Іде процес звичайних торгів за казені місця під бюджетним сонечком.

Іван Ватрів, "Громадський журналіст

 

Просмотров: 395 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: