Главная » 2014 » Январь » 27 » Українська опозиція діє за схемами агента німецької розвідки Ульянова 1917 року
11:37 AM
Українська опозиція діє за схемами агента німецької розвідки Ульянова 1917 року

Українська опозиція діє за схемами агента німецької розвідки Ульянова 1917 року

 

Штурми облдержадміністрацій відпрацьовуються за банальними провокаційними схемами. Спочатку людей збирають на мирний протест, з Києва та інших регіонів прибуває кілька десятків бійців-провокаторів, які починають трощили фасади будівель. Мирні протести перетворюються у побоїща. Губернатори аби завадити крові здають приміщення. В захоплених будівлях партійні активісти відразу створюють «народні ради», які у вигляді «виконкомів облрад» імітують перебрання на себе повноважень облдержадміністрацій. Таки собі аналог «реввоєнсовєтов». І що? А нічого. Зовсім нічого. Збіговисько, яке представляє «народна рада» не підпише жодний платіжний документ. Казначейство не перерахує жодної копійки за відсутності легітимного конституційного органу. Що робитиме «народна рада» окрім галасливих «заборон ПР і КПУ»? Що зробила «народна рада» у приміщенні Київської міськдержадміністрації за два місяці – притулок для безхатченків.

Хто штурмує облдержадміністрації? Бойове крило бандитів з «УДАРу» і «Свободи» і так званого «Правого сектору», а решта місцевих мешканців банально використовуються у вигляді «масовки». Навіщо брати владу у західних регіонах, коли вона там останні чотири роки, а в окремих і 8 років належить «Свободі», і «Батьківщині». Де переважна більшість місцевих рад і виконкомів належать представникам саме цих партій! Тобто маємо, що захід такими відвертими сепаратистськими діями провокує східну частину регіонів на симетричні дії! Чій ще сценарій, панове? Кому вигідно сіяти хаос і послаблювати державу до критичного рівня, паралізуючи весь державний механізм? Кому вигідно обвалювати гривню, залишати людей без пенсій і соціальної допомоги та понижувати котировки акцій українських підприємств на фондових біржах?

Фактично опозиція діє по «кліше» більшовиків 1917 року. Як і тоді агент німецької розвідки Ульянов-Ленін у втомленій і збіднілій від війни з Німеччиною країні масово видає багатомільйонними тиражами дорого вартісні пропагандистські газети. Скеровує народні маси на захоплення дезорієнтованих органів влади, пошти, телеграфу і вокзалів, а що було згодом всім відомо. Цікаво, скільки часу пройде, поки «народні ради» почнуть руйнувати релігійні споруди «неправильних» конфесій на «захоплених територіях». І за вказівками чиїх режисерів діють осатанілі повстанці в Україні майже через сто років? Мабуть відповідь більш ніж очевидна.

Надійка Фрідман, "Європейський репортер

Просмотров: 285 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: