Главная » 2014 » Январь » 10 » УДАР ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ ПРОФЕСІЙНИХ АДВОКАТІВ ТА ЮРИСТІВ
3:22 PM
УДАР ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ ПРОФЕСІЙНИХ АДВОКАТІВ ТА ЮРИСТІВ

УДАР ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ ПРОФЕСІЙНИХ АДВОКАТІВ ТА ЮРИСТІВ

 

Фракція політичної партії УДАР запрошує на роботу професійних адвокатів та юристів на випадок затримання учасників Автомайдану під час блокування будівель високопосадовців та їх можливого кримінального переслідування.

Про це заявив народний депутат Валерій Карпунцов.

«Оскільки влада взяла курс на посилення репресій проти громадських активістів та учасників мирних акцій протесту, фракція УДАРу прийняла рішення запросити на роботу адвокатів для організації юридичного захисту активістів Автомайдану у разі їх кримінального переслідування», — заявив Карпунцов.

Депутат також зазначив, що у партії розуміють, наскільки складною може бути така юридична робота, тому праця адвокатів буде оплачуватися.

«Ми розуміємо, що це витрати дорогоцінного робочого часу і сил, а нам потрібні лише професіонали високої кваліфікації, тому робота адвокатів буде оплачуватися за середньостатистичним тарифом – 300 доларів США на годину», — наголосив Валерій Карпунцов.

 У прес-службі партії УДАР повідомили, що з усіх організаційних питань адвокатам слід звертатися безпосередньо до Карпунцова за його особистими телефонами: 0672091462 та 0678698063.

Сам Карпунцов підкреслив, що діяльність із захисту активістів Автомайдану планується до 2015 року, і закликав професійних юристів приєднатися до команди УДАРу.

«Зараз як ніколи нам потрібні досвідчені професіонали, щоб захистити Автомайдан, який є найбільш дієвим та ефективним, але наразі також і найбільш вразливим інструментом Євромайдану. Юридична команда УДАРу очікує на тісну співпрацю з професійними адвокатами», — резюмував він.

Як відомо, додому до активістів Автомайдану масово приходять співробітники ДАІ, які викликають учасників автомобільного протесту на співбесіди та попереджають про притягнення їх до юридичної відповідальності за начебто скоєні порушення правил дорожнього руху.

Катерина Журавльова, "Аргумент”,

за матеріалами "Медиа вершина Каилас

Просмотров: 329 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: