Главная » 2014 » Февраль » 5 » «Удар» залякує сім’ї правоохоронців
11:11 AM
«Удар» залякує сім’ї правоохоронців

«Удар» залякує сім’ї правоохоронців

 

Чисельні дослідники, причетні до соціологічної науки, очевидний тренд революційного сьогодення не розгледіли. Захопленні вивченням  глобальних «електоральних вподобань», всілякі експерти залишили поза увагою центрову групу українського протистояння – тобто «Беркут». Проте, поза суспільною увагою правоохоронці не залишились. Про це свідчить щоденний новинний телетайп вітчизняних та світових засобів масової інформації. 

До «силового важеля» революції гравці опозиційної «єдності» поставились досить «творчо». Перша «проба пера» відбулась наприкінці минулого року, коли ідейна криза опозиції стала занадто очевидною. Нудьгуючим майданним «протестувальникам» була вкрай необхідна спільна справа! Саме тоді партійний креатив «Батьківщини» означився нестандартним рішенням. Мовляв, залог успіху нашої справи – у покаранні спецпризначенців та членів їх родин. Обов’язок кожного «свідомого» українця – кинути каменюку в «Беркутівця». В буквальному розумінні. Щоправда, «нестандартний» хід опозиційної боротьби конкуренції новорічними святами не витримав. 

Згодом «фактурною натурою» зацікавились інші учасники опозиційного табору. Прапор боротьби з «Беркутом» підхопили тендітні ручки помічника радикального Олега Ляшка. 23 січня в інтернет-мережі з’явився шокуючий заклик Андрія Лозового до насильства над сім’ями «Беркутівців». В оригіналі це виглядає наступним чином: «Це жорстоко. Але у нас немає вибору. Хто знає, де живе бодай один беркутівець - робіть їм «веселе» життя: паліть двері, вибивайте вікна, бийте їхніх жінок та дітей…»

Проте, для більшості українців, навіть «підігрітих» натиском щоденної опозиційної пропаганди, невиправдана жорстокість до дітей та жінок, все ж таки, морально неприпустима. Тому, «формат» боротьби дещо змінили. Вже «Ударні» сценаристи.

Прем’єрний вихід, щоправда, виявився провальним. Пригадуєте переговори Палатного та Кличка з представником «Беркуту», які зафільмували журналісти Frankfurter Allgemeine Zeitung? Мовляв, поштовхаємось, хлопці, так треба! Півтора місяці тому «ударним» акторам так і не вдалося зірвати приз «глядацьких симпатій».  Сьогодні за сценарій взявся славнозвісний Валера Карпунцов. 

Штовхатись на передовій – не в правилах занадто грузного Карпунцова. Його поприще – закулісні інтриги та підстави. Життєве кредо – «реальні «герої» завжди рушать в обхід»!

Першими надбанням знаного інтригана став … приятель Карпунцова, співробітник Каланчакського РВ УМВСУ в Херсонській області підполковник міліції Смоляров. Третього лютого пан підполковник повідомив в ефірі «чесного» про відставку з лав міліції «по ідейним мотивам». Щоправда, уникання погляду «на глядача» та знайомство з Карпунцовим наводять на думку  про дещо інші, ніж «ідейні» мотиви Смолярова…

Проте, партійну ідею Карпунцов, явно, «схопив»! Схопив і поніс в районні осередки «Удару»: мовляв, наполегливо шукайте лояльних до опозиції правоохоронців, готових демонструвати свою лояльність за певні дивіденди. А не будуть «брати» – … Цитата культового фільму передбачає «відключення газу». Проте, задум Карпунцова в іншому. У разі відмови правоохоронців співпрацювати з опозицією, «ударні» молодці навідаються до батьків та близьких родичів військовослужбовців з «роз’яснювальними бесідами» про недопущення виконання «злочинних наказів влади».

Для ведення «профілактичної»  роботи в кожному регіоні створюються «батьківські комітети», які, доречи, мають виконувати ще й «громадську» роботу. Від імені «батьків» військовослужбовців Внутрішніх військ, що забезпечують охорону правопорядку в Києві, направлятимуться листи до керівництва МВС з вимогою недопущення участі правоохоронців у силових акціях.

Днями списки військовослужбовців, які проходять строкову службу, вже отримали в Кіровоградському обласному «Ударі». Найближчим часом їх очікують в інших регіонах. 

Спартак Сергієвич, "Украинский диссидент

Просмотров: 373 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: