Главная » 2014 » Январь » 30 » «УДАР» ВИКОРИСТОВУЄ ЕКСТРЕМІСТІВ ТА БАНДИТІВ
11:35 AM
«УДАР» ВИКОРИСТОВУЄ ЕКСТРЕМІСТІВ ТА БАНДИТІВ

«УДАР» ВИКОРИСТОВУЄ ЕКСТРЕМІСТІВ ТА БАНДИТІВ

 

Зараз партія «УДАР» почала активно використовувати для провокаційних дій найманців серед екстремістського та бандитського середовища. 

Так, у Криворізькій області партія «УДАР» профінансувала спробу протиправну діяльність бандитів, що повинні були під видом «тітушок» тероризувати область.  Під час затримання «Ударівських» бандитів вони вчини опір та створили загрозу життю інших громадян. Під час їзди на автодорозі вони на ходу жбурляли пляшки з «запальною сумішшю» в працівників ДАЇ,  не  беручи до уваги наявність інших автомобілів. 

Крім цього, один з найманців підпалив каністру з бензином та жбурнув її до центрального входу будівлі обласної міськради  у надії, що вона вибухне серед правоохоронців та пошкодить будівлю.

Після затримання усі особи екстремістських «УДАРівців» були встановлені. В них було вилучено 80 пляшок з запальною речовиною, смолоскипи, битки, каски, протигази, маски, а також символіка партії «УДАР». Шокуючим фактом було те, що один з цих рецидивістів, а саме Іванченко Сергій Володимирович вже був раніше осуджений за ст. 112 КК України (Посягання на життя державного чи громадського діяча). Тоді він намагався вбити народного депутата України Вітренко Н.В., в наслідок чого зазнали травм більше 50 осіб.

Невже «Удар» так низько пав, що наймає бандитів та рецидивістів для залякування власного народу? І невже опозиція бажає для нас такої «культурно-кримінальної» Європи?

Юрій Гольденберг

 

 

Просмотров: 337 | Добавил: ufolog | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: